Piilota X Palauta

Mistä löytyy Turun aurinkoisin ja halvin terassi - tarkista tilanne kännykällä

Viihde Kommentoi

Tekeekö mieli lähteä terassille, mutta et tiedä missä on hyvä sää, halvat juomat tai yleensäkin tilaa istua? Näihin kysymyksiin pyrkii vastamaan yössä.fi -sivuston uusi kännykkäpalvelu.

– Tarkoitus on antaa ihmisille helppo tapa navigoida itselleen lähin ja paras terassi. Käyttäjät voivat myös olla todella interaktiivisia ja lähettää itse kuvia ja tietoja terassista, jolla istuvat. Näin muut käyttäjät näkevät esimerkiksi, millainen sää ja paljon ihmisiä jossain on, yössä.fi sivuston takana olevan Sankarimedia Oy:n toimitusjohtaja Matti Lamminsalo kertoo.

Lamminsalon mukaan ylläpidossa on myös varauduttu tilanteeseen, jossa käyttäjät syöttäisivät palveluun virheellistä tietoa.

– Kun palveluun päivitetään jotain, varmistamme itse ravintolalta, että tieto pitää paikkansa ja päivitämme tiedot sen mukaan. Tällä tavalla palvelua ei pystytä sabotoimaan.

Tällä hetkellä kännykkäsovellus on saatavilla vain iPhonelle. Lamminsalon mukaan muut käyttöjärjestelmät otetaan kuitenkin mukaan tulevaisuudessa.

– Aiomme tuoda tulevat sovellukset myös Androidille ja mahdollisesti Nokian Windows-puhelimiin, Lamminsalo sanoo.

Yössä.fi perustettiin tarjoamaan käyttäjille helppo tapa löytää lähialueensa ravintolat ja niiden tarjoukset. Tällä hetkellä internetissä toimivassa palvelussa on mukana Turun lisäksi ravintoloita Tampereelta, Oulusta sekä pääkaupunkiseudulta. Syksyllä sivusto aikoo tuoda itsensä ihmisten puhelimiin.

– Tarkoituksena on ensi syksynä lanseerata laajempi mobiilisovellus. Aiomme tehdä yhteistyötä muun muassa Facebookin kanssa, jolloin käyttäjä voi esimerkiksi merkitä itsensä johonkin ravintolaan ja nähdä sovelluksemme kautta, missä kaikkialla ravintoloissa hänen kaverinsa ovat, Lamminsalo suunnittelee.

Käyttäjän Toni Tervo kuva
Toni Tervo

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.