Nainen, löydä itsestäsi jenkkakahvakaunotar

Kurvit esiin! kannustaa Suvi Asamoa, jonka oma vaatemallisto on tehty nimenomaan reheville, rohkeille naisille. Vaatemerkki kantaa nimeä The Beauty of Lovehandles.

Armi Suojanen

Kookkaan naisen ei pidä hävetä itseään eikä pyydellä anteeksi olemassaoloaan. Eikä hänen tarvitse pukeutua vain mustaan piilottaakseen kokonsa, latoo Suvi Asamoa teesejään.

 

Kauneus on mielentila, ei vaatekoko.”

 

Asamoa uskoo, että ylipainoiset, muodokkaat naiset voivat olla viehättäviä, kunhan uskovat itseensä ja pukeutuvat kauniisti, jopa näyttävästi.

– Kun itse uskoo olevansa kaunis, yleensä muutkin uskovat sen. Kauneus on mielentila, ei vaatekoko, hän kiteyttää.

Asamoa on uskottava, sillä hän ei itsekään kuulu XS-vaatteiden käyttäjiin.

Tärkeästä sanomastaan huolimatta, Asamoa ei ole tosikko. Huumorintajuton ihminen ei anna yrityksensä nimeksi XO Lovehandles oy eli suomalaisittain jenkkakahvat.

Ajatus omasta vaatemerkistä alkoi viritä, kun visuaalisen markkinoinnin ammattilainen jäi äitiyslomalla ja hektinen elämä oli rauhoittunut totaalisesti.

Töissä isossa ketjussa hän stailasi vaatteita ja eli vaatteiden keskellä. Silloin itsellekin löytyi helpommin vaatteita. Pian Asamoa huomasi, että ketjuvaatteiden mitoitus on”tosi pieni”. Niistä puuttuivat ”naisten mittaiset vaatteet”.

– Niin löysin pluskoon blogit.

 

Pidän kiiltävästä ja värikkäästä.”

 

Useimmiten isokokoiset vaatteet muistuttavat asuja, joilla ihminen sen alla halutaan häivyttää. Asamoa ei suostu siihen.

– Olen sellainen harakka. Pidän kiiltävästä ja värikkäästä.

Käydessään tätinsä luona Australiassa Asamoa löysi uusia vaatemerkkejä, mutta ei kuitenkaan ihan sellaisia, mitä etsi. Hän mietti ensin tuontia ja lopulta sitä, olisiko mahdollista ruveta itse tekemään vaatteita.

Ghanassa, miehensä kotimaassa, Asamoa ihastui kankaisiin ja usko omaan yrittämiseen vahvistui. Kun lapsuudenystävä sitten löysi hänelle Intiasta vaatesuunnittelijan yhteistyökumppaniksi, alkoi iso pyörä pyöriä.

– Ajattelin, että tämä homma pitää nyt katsoa. Lähdin ensimmäistä kertaa Intiaan ja olen käynyt siellä vuoden aikana kolme kertaa.

Ensimmäinen mallisto on nyt valmis ja myynnissä.

Design-asuilla on hintaa paljon enemmän kuin ketjumyymälöiden koltuilla, sillä jokainen asu leikataan erikseen. Ne ommellaan käsin perheyrityksessä, jossa on tehty myös Bollywood-näyttelijöiden asuja.

Seuraava mallisto julkistetaan elokuussa ja Asamoa hyrisee iloa.

– Olen saanut ihanaa palautetta pop up -myymälässä.

Isokokoiset naiset ovat kiitelleet ja ihastuneet. Kiitoksesta saa osansa myös Asamoan taito antaa illuusiopukeutumisen vinkkejä. Niillä saadaan kaula pidemmäksi, kurvit esiin ja lisää mukavuutta eli tehdään jenkkakahvakaunottaria.

Suvi Asamoa

33-vuotias, tyttönimeltään Takkinen.

Syntynyt Ruotsissa, josta perhe muutti Tampereelle Suvin ollessa 8-vuotias.

Asui Tampereella 6 vuotta. Suvin ollessa teini-ikäinen perhe muutti Helsinkiin.

Asuu nyt miehensä ja 2,5-vuotiaan poikansa kanssa Espoon Latokaskessa.

Perustanut The Beauty of Lovehandles -vaatemerkin. Ensimmäinen mallisto Ambitious Entries 1 julkistettiin kesäkuussa.

Vaatteet tehdään Intiassa, delhiläisessä perheyrityksessä.

Pop up -myymälä Helsingin Forumissa 28.7. asti.

Lisätietoja: www.lovehandles.fi

Kommentit

"Kauneus on mielentila, ei vaatekoko"
Totta, mutta jos välittää omasta terveydestään niin ei varmaankaan kannata retostella jenkkakahvoilla...

sydän- ja verisuonitaudit

Kunnon nainen on aina aikuiseen makuun.... Pikkuelvikset ihailkoot anorektikkoja.

Jenkeissäkin "nainen" alkaa 200 naulan painosta, sitä hintelämmät ovat tytteleitä.

Ville vaan

Tämä juttu on ILMAINEN YRITYSMAINOS!!
Siis www.lovehandles.fi teetättää telttansa Intiassa, miksei Suomessa...
Syyn saattaa arvata.
Että se niistä jenkkakahvoista, niitä saa lisää riistämällä heikommassa asemassa olevia!

Huono-osaisuutta ja jenkkakahvoja!

Mitäs luulet, paranisiko niitten intialaisten asema paljonkin, jos vaatteiden teko siirrettäisiin Suomeen, ja he jäisivät työttömiksi?

Ville vaan

Intialaiset ovat eläneet ja lisääntyneet silloinkin suomalaiset tekivät tuotteensa itse! Suomalaisten asemaa se ei ainakaan ole parantanut, että kaikki tieto, taito, koneet ja työt on siirretty halpatuotantomaihin.
Täällä on jääty työttömiksi ja menetty osaaminen!

Kuten kaikki tiedämme ihmistä riistämällä siellä tehdään meille halpaa, laadutonta kamaa, joka pitää yllä ylikulutusta ja täyttää kaatopaikat.
Ihmisoikeus- ja ympäristöongelmat ovat tämän ilmiön synnyttämiä!

En mene sun halpaan!

Kotimaiset vaatteet ovat yleensä kestäviä, niitä suosin mutta kokoja ei läheskään aina löydy. Ei tee mieli ostaa ulkomaisia parin pesun jälkeen saumoista purkautuvia tai muotonsa menettäviä vaatteita mutta jos ei kotimaisista löydy kokoja, pakko ostaa mitä saa. Työllisyyden vuoksi kotimaista, tottakai.

Mirja Suhonen

Vai ei kokoja löydy! Itse törmään aina kaupassa siihen ilmiöön, että kaikki on noita jättiläisten kokoja ja nuo normaalit viedään aina ensin. Jos XXL ei ole iso niin mikä sitten?

normaali55

Ei löydy kokoja, harvoista paikoista Porvoossa. Se että on pullea jostain kohdasta, ei tarkoita että kädet ja jalat ovat myös pidemmät kuin normikoossa. Siksi tarvitaan erikseen mallistot pyöreille tai muulla tavoin isompi kokoisille naisille.

Mirja Suhonen

noilla hinnoilla en usko että yritys kauaa pyörii. Ideana kiva mutta eiko Intia ole halpa maa, mistä nämä hinnat oikein kertyy? järkyttävää, joku sifonkiliehuke 369e yms.. ei nämä niin laadukkailta näytä että maksaisin enemmän kuin kotimaisesta, samantyylisestä tuotteesta, sorry.

ninah

Samanlaisia retkuja saa kympillä alesta ja mistä vaan!
Huono laatu, kallis hinta ja vielä se eettinen miinus rasitteena.
Ei onnistu, ei!

Liian paksu perhoseksi

Kalliita,kalliita,guuglettakaapa intialaiset asut niin löytyy edullisia liikkeitä suomestakin.Jenkkakahvoista voi toki muuten olla ylpeäkin,itsellänikin ne olivat,noin miinus 42kiloa sitten.En kaipaa niitä enää,mutta ymmärrän sen,että ehkä on ihmisiä jotka niistä pitävät.Niistä kyllä pääsee eroon-työllä,hiellä,lukemattomin treenikerroin ja lenkein.Suosittelen.

arkimandariini

Huh, mikä voittomarginaali. Veikkaan ainakin, ettei mainostettu (väärä illuusio auttamisesta?) intialaisperhe paljon saa, mutta Intian-matkat on hinnoiteltu hurjasti ja suunnittelu on yläkantissa. varmasti pienemmillä hinnoilla menekki olisi hyvä.

kaikuli