Justin Bieber Suomeen huhtikuussa – liput myyntiin tiistaina

Justin Bieber tulee vihdoin Suomeen.

Kanadalainen supertähti Justin Bieber saapuu ”Believe Tour” -kiertueensa kanssa Helsinkiin Hartwall Areenalle perjantaina 26. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 24. heinäkuuta kello 9.

Justin Bieber pomppasi valtaisaan suosioon vuoden 2009 debyyttilevyllään My World ollessaan vasta 15-vuotias. Sittemmin artisti on myynyt lähes 20 miljoonaa albumia, kerännyt YouTubessa miljardeja katselukertoja sekä noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista, seuratuimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Kesäkuussa ilmestynyt kolmas Justin Bieber -pitkäsoitto Believe sisältää tutun Bieber-soundin lisäksi myös aikaisempaa enemmän vaikutteita R&B:sta ja tanssimusiikista. Esimerkiksi Nicki Minaj:n ja Draken vierailuita sisältävä levy rikkoo jälleen ennätyksiä ympäri maailmaa. Believe:n hittisingle Boyfriend kuunneltiin vuorokauden aikana YouTubessa huimat kahdeksan miljoonaa kertaa – nyt luku on kohonnut yli 100 miljoonaan – ja kappale nousi myyntilistojen ykköseksi peräti 32 maassa. Liput kustantavat alkaen 146,50 euroa. Konsertti on ikärajaton.

Kommentit

"Liput kustantavat alkaen 146,50 euroa" Halvimmat olivat kyllä 75€. En tiedä mitään lippuja jotka olisivat olleet tuon hintaiset.

sain liput!

ostin keikkaliput ja maksoi vain 150(ihan ekoil riveil lavan edes!!!) !!! kaikki sanoo et se on ihan rahanhaaskausta mutta joss Justinii on jo odottanut 3 vuotta niin ei se mitään tuhlausta ole :) mutta kaikilla on oma mielipiteensä....

Ronttu

hei kaikki olisin päässyt justin bieber kiertueelle eli keikalle suomeen mutta kun jouduin auto onnettomuuteen ja se harmitaa minua olisin halunnut jopa karata sairaalasta kun kuulin etten voi enään mennä justinin keikalle koska en ehtisi se harmittaa itkin koko päivän ja harmittaa kun justin ei kuullemma tule suomeen takaisin..:(

belieber