Piilota X Palauta

Voita lippuja Sirkus Finlandiaan!

Vapaa-aika 3 Kommentoi

Kaupunkilehti Turkulainen ja Sirkus Finlandia järjestävät lukijakilpailun, jossa voi voittaa viisi (5) kahden (2) hengen lippua sirkuksen näytöksiin. Legendaarinen Sirkus Finlandia esiintyy Turun Kupittaalla 21.-26. elokuuta, Liedon Loukinaisten kentällä 27. elokuuta ja Naantalin Teljentien kentällä 1.-2. syyskuuta.

Kilpailun nimi on ”Sirkus Finlandia on kohta täällä! Tunnetko sinä sirkuslaisia?”. Olet varmaan nähnyt sirkustirehtöörin, mutta tiedätkö mikä hänen nimensä on? Jos tiedät, kerro se meille.

Lähetä vastauksesi 20.8. mennessä sähköpostiosoitteeseen tku.kilpailu@lehtiyhtyma.fi. Voittajille ilmoitamme tiistaina 21.8. ja voittajien nimet julkaistaan Turkulaisessa 22.8.

Onko kuvassa oleva sirkustirehtööri Carl-Johan Jernström, Carl Jernström Jr vai Calle Jr? Vihje: Vastaukseksi hyväksytään kaikki vaihtoehdot.

Sirkus Finlandiassa esittelee tänä vuonna muun muassa suomalaista pariakrobatiaa, yksipyöräisellä ajon mestarin, vatsastapuhujan, jonglöörit ja Euroopassa mainetta niittäneen taikurin. Brasiliasta saapuu Suomen oloissa ennennäkemätön surmanajoryhmä useine moottoripyörineen. Näytöksessä nähdään myös kiinalaista tasapainoilua, kissoja kouluttajineen, tasapainoilua korkealla ilmassa ja venäläisen aisan mestareita. Mukana on tietysti myös koko illan klowni Bonbon. Tunnelman telttaan luo 9-henkinen sirkusorkesteri.

3 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

15.8.2012 18:05

Carl Jernström Jr

15.8.2012 18:07

Carl Jernström Jr

14.4.2013 16:38

Calle Jr

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.