Tamperelainen: Varissuolla luvassa kepeitä kivityksiä

Näin kirjoittaa Tamperelainen-lehti tuoreessa pääkirjoituksessaan:

"Turun Varissuolla pannaan pystyyn pop up -tuomioistuimia. Asialla ovat niin nahkapäät kuin sharia-lain kannattajat. Luvassa on kepeitä kivityksiä. Näin elävöitetään myös väestöryhmien kanssakäymistä."

Varissuolaiset ja muutkin turkulaiset kommentoikaa! Koko pääkirjoitus löytyy täältä.

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/122703-paakirjoitus-vaaran-kuninka...

Kommentit

Mitä sitten? Onhan Varissuo tuttu koko Suomenniemen. Mitä sitä häpeämään? Jokainen tietää kuinka monikulttuuri kukoistaa Varissuolla, mutta nahkapäitä ei sielläkään enää asu. Ulkokulttuurit ihan keskenään kivittävät toisiaan sharian hengessä.

en ole natsi, en rasisti, vaan realisti

Olipas harvinaisen huono pääkirjoitus kokonaisuudessaan. Viittaus nahkapäihin oli asiaton eikä mitenkään hauska. Jälleen kerran ei voi muuta kuin tuntea suurta myötähäpeää.

Mitä tulee johtopäätökseen ravintolapäivästä, niin olen täysin eri mieltä. Ravintolapäivä herättää ihmisten kiinnostuksen ravintolakulttuuria kohtaan, saa perehtymään siihen ja kannustaa ravintolakokeiluihin. Harmi vain, että Suomi on mielikuvituksettomien ketjuravintoloiden luvattu maa. Siinäkin mielessä Ravintolapäivä haastaa ravintolamaailman, minkä voi nähdä vain positiivisena asiana.

MIrka

Kylläpäs se nyt hiertää yksi pop up ravintolatempaus pääkirjoittajaa. Ravintoloilla on koko loppuvuosi aikaa todistella ylivertaisuuttaan. Hiukan pipoa löysemmälle, niin helpottaa..

Suolainen Varis

Niin, onhan asialla puolensa, se ainakin on hyvää että jokainen pääsee nyt halutessaan kokeilemaan, miten kovaa työtä ravintola-alalla tehdään. Ensin hankit tarvikkeet, sitten valmistat ruoat sen lisukkeet leipomiset sun muut ja vielä on edessä tärkein myyt tuotteet iloisesti palvellen. Voi olla että vettä sataa eikä juuri ketään tule, harmi tuotteet ovat jo huomenna vanhoja ja pilalla! Verot ja laskunmaksut jää tässä vielä kokematta, saati alan pienet palkat, kokin loppupalkka kaikilla ikälisillä on muuten 11.50€/h. siitä pois verot!!

Taneli