Kerro, mikä on Turun kaikkien aikojen ykkösmenomesta!

Discot yleistyivät 1970-luvun lopussa.

keskiyö,

Kaupunkilehti Turkulainen järjestää lukijaäänestyksen, jossa etsitään Turun kaikkien aikojen parasta ilta- ja yöelämän ravintolaa. Mikä sinun mielestäsi on kaupungin kaikkien aikojen ykkösmenomesta? Ja nyt ei ole puhe ruokaravintoloista, joissa ei ole iltameininkiä!

Lähetä vastauksesi ja mielellään mukaan myös perustelut tai jokin paikkaan liittyvä tarina osoitteeseen Kaupunkilehti Turkulainen, Läntinen Pitkäkatu 35, 4. kerros, 20100 Turku tai sähköpostiosoitteeseen tku.palaute@lehtiyhtyma.fi. Jos sinulta löytyy suosikkimestastasi valokuva, laita sekin tulemaan!

Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan seitsemän (7) kahden (2) lipun pakettia TPS:n runkosarjan jääkiekko-otteluun. Liput ovat voucher-tyyppisiä eli kelpaavat mihin tahansa TPS:n kotiotteluun, mutta liput on vaihdettava paikkalippuihin ennen ottelua.

Turkulainen julistaa voittajan ja tekee vastauksista koosteen syyskuun loppupuolella.

Entisiä ja nykyisiä rafloja

Tässä muistin virkistykseksi turkulaisia menomestoja. Osa on yhä olemassa, osa on kuopattu, osalla on uusi nimi.

Mosel, TimeOut, Calypso, Kilta, Submarina, Olavin Krouvi, Moritz, Bella, Papillon, Onnela, Apollo, Papukaija, Kåren, Big Life, Erik XIV, Green Dog, Valencia , Speedway, Beeritz, Kultainen noutaja, Socis, Rendez Vous, Kakadu, Hämeenportti, Elli & Gunnar, Päiväkoti, Casablanca, Pelimies, Marilyn, Hiivari, Haarikka, 57, Thrinax, Galax.

Written by:

Teemu Nurmi

Ota yhteyttä