Piilota X Palauta

Aki Wahlman aloittaa kokkikoulun Logomossa

Vapaa-aika Kommentoi

Logomossa aletaan tehdä ruokakuvauksia ja pitää kokkikouluja. Logomon LO-osaan on vastikään valmistunut moderni keittiötila, jossa turkulainen elintarvikealan konsultointiyritys Foody Allen on tehnyt jo kuvauksia useille suomalaisille elintarvikealan yrityksille. Kokkikoulu aloittaa toimintansa kevään aikana. Toimintaa Logomossa pyörittää Foody Allenin omistava kokki Aki Wahlman.

Kevään aikana tilassa aletaan kuvata uutta televisio-ohjelmaa nimeltä Hei, me leivotaan. Siinä julkisuuden henkilöt  leipovat yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kondiittori Veli-Matti Ahvenharjun kanssa. 

Kokkikoulun Wahlman aloittaa myös kevään aikana. Opettajina toimivat ovat johtavat suomalaiskokit ja muut asiantuntijat. Esimerkiksi Antti Vahtera pitää skandinaavista kokkikoulua, Hans Välimäki opettaa illallisten saloihin ja Betty Forsman tekemään susheja.

Tavoitteena on pitää niin kymmenen ruokalajin illallisiin tähtääviä illanviettoja kuin myös kymmenen euron kokkikouluja.

– Kokkikoulut ovat perinteisesti olleet yritysten harrastus asiakkailleen tarjoama etuoikeus. Kymmenen euron kokkikoulussa kaikilla on mahdollisuus oppia tekemään vaikka hyviä lihapullia tai hyvää pastakastiketta, Wahlman sanoo.

Wahlman haluaa kokkikoulullaan edistää erityisesti suomalaista ruokakulttuuria. Kysyntä on jo nyt kova.

– Turussa on todella paljon erinomaisia ja menestyviä ravintoloita. Turkulaiset osaavat vaatia niiltä paljon, ja haluavat tehdä itsekin parempaa ruokaa.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.