Piilota X Palauta

Mist päin Turkku tämä o?

Paikalliset 3 Kommentoi

Kaupunkilehti Turkulaisen kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää, missä päin Turkua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimituksellemme sähköpostitse osoitteeseen tku.palaute@lehtiyhtyma.fi. Laita mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit lähettää vastauksesi myös tekstiviestillä. Näppäile TUR (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi sekä yhteystietosi. Lähetä viesti numeroon 13535. Viestin hinta on 0,95 euroa.

Vastauksesi tähän kisaan pitää olla perillä 28.4.2014 mennessä. 

Kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan palkinto, johon kuuluu viisi lounaslippua Kupittaan Paviljonkiin. Palkinnon voi käyttää lounastamalla esimerkiksi yksin viisi kertaa tai menemällä kerran neljän ystävän kanssa.

Lounas sisältää runsaan salaatti- ja alkupalapöydän, jälkiruoan sekä kahvin noutopöydästä. Pääruoka tarjoillaan lautasannoksina pöytiin. Kupittaan Paviljonki sijaitsee Kupittaan puistossa Pyhän Henrikin aukiolla.

Edellisen kilpailun kuvassa oli ravintolalaiva Katarinan logo laivan kyljessä. Kisan voittajiksi oikein vastanneista arvottiin Tomi Flemming. Turkulainen onnittelee voittajaa.

3 kommenttia Kommentoi
Käyttäjän Teemu Nurmi kuva
Teemu Nurmi

Kommentit

16.4.2014 14:19

Olisko Korppolaismäestä telakan vieressä oleva tunneli Aurajoen rantaan päin.

16.4.2014 15:27

HUOH., onko aivan pakko vastailla tänne???!!!

17.4.2014 00:10

Tosiaan, miksi näitä vastauksia kuukaudesta toiseen pitää palstalle kirjoitella? Olisi kiva tietää syy siihen. Kirjoittaja ei jaksa itse osallistua kilpailuun (vain sähköpostivastaukset ovat mukana arvonnassa) ja pitää kuitenkin täällä päteä ja ilmoitella oma arvauksensa? Tai ehkä nautinto tuleekin siitä, että pääsee lukemaan näitä muiden lukijoiden valituskommentteja? : )

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.