Turun kriisikeskus avaa soittoajan seksuaaliväkivallan kokeneille

Turun kriisikeskuksen seksuaaliväkivaltatyön hankkeessa kokeillaan viikoittaista puhelinaikaa. Esimerkiksi raiskauksen tai raiskausyrityksen kokeneilla voi olla suuri kynnys lähteä hakemaan apua ja neuvoja itselleen. Haluamme tällä tavalla helpottaa yhteyden ottamista, jotta ihminen ei jäisi kokemuksensa kanssa yksin. Kriisiapua voi tarvita, vaikka kokemuksesta olisi kulunut jo pitkäkin aika.

Numero 044-7700485 on käytössä lokakuusta 2017 eteenpäin keskiviikkoisin kello 12-13. Puhelimeen vastaa Koski-seksuaaliväkivaltatyön hankkeen kriisityöntekijä. Soittoaika on tarkoitettu ensisijaisesti Turun seudulla asuville yli 16-vuotiaille, kaikille sukupuolille.

Numerosta voi tarvittaessa varata ajan lyhytkestoiseen kriisiapuun tai saada ohjausta muihin palveluihin. Palvelu ei siis vastaa samaan tarpeeseen kuin Valtakunnallinen kriisipuhelin ja muut auttavat puhelimet. Seksuaaliväkivaltaa kokeneita palvelee muina aikoina myös Turun kriisikeskuksen yleinen ajanvarausnumero.

Koski -seksuaaliväkivaltatyön hanke toimii Lounais-Suomen Mielenterveysseura ry:n Turun kriisikeskuksessa, ja sitä rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoin.

Written by:

Ota yhteyttä