Mist päin Turkku tämä o?

Tiedätkö, mille alueelle tämä talo on aikoinaan rakennettu? Samassa paikassa se toki edelleen seisoo.

Teemu Nurmi

Teemu Nurmi

KILPAILU Edellisessä kisakuvassa oli Artukaisten sääasema.

Kaupunkilehti Turkulaisen kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää, missä päin Turkua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimituksellemme sähköpostitse osoitteeseen tku.palaute@lehtiyhtyma.fi. Laita mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit lähettää vastauksesi myös tekstiviestillä. Näppäile TUR (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi sekä yhteystietosi. Lähetä viesti numeroon 13535. Viestin hinta on 0,25 euroa.

Vastauksesi tähän kisaan pitää olla perillä 25.8.2014 mennessä. Mist päin Turkku tämä o? -kilpailu löytyy myös osoitteesta www.turkulainen.fi/arvoitus.

Kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan Turun Osuuskaupan 20 euron arvoinen lahjakortti, joka käy kaikkiin TOK:n toimipisteisiin. Lahjakortilla ei voi ostaa tupakkatuotteita tai alkoholia.

Edellisen kilpailun kuva oli Artukaisten sääasemalta, joka sijaitsee Turun Sanomien lehtitalon pihalla. Kisan voittajiksi oikein vastanneista arvottiin Tuija Wahlroos. Turkulainen onnittelee voittajaa.

Written by:

Teemu Nurmi

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Mist päin Turkku -kilpailussa pyydetään puhelinnumeroa. Ilmoittaisitte mieluummin sähköpostilla voitosta, sillä moni ei vastaa tuntemattomiin numeroihin, kun niistä yleensä kaupataan jotakin.

Onerva (ei varmistettu)

Minulle ilmoitettiin voitosta sähköpostilla. En ainakaan huomannut, että olisi yritetty soittaa ensin.
Kiitos vaan näin jälkikäteen Onnettarelle sekä hyvän ruoan kokkaajalle.

Jessica F. (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun