Mist päin Turkku tämä o?

Tiedätkö, missä rakennuksessa tämä taulu on?

Teemu Nurmi

Edellisessä jättikisassa oli kuusi arvoituskuvaa. Kuvassa 1 oli Urheilupuiston Yläkenttä.

Teemu Nurmi

KILPAILU Edellisessä kilvassa oli kuusi arvoituskuvaa.


Kaupunkilehti Turkulaisen kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää, missä päin Turkua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksen toimituksellemme sähköpostitse osoitteeseen tku.palaute@media.fi. Laita mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit lähettää vastauksesi myös tekstiviestillä. Näppäile TUR (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi sekä yhteystietosi.

Lähetä viesti numeroon 13535. Viestin hinta on 0,25 euroa.

Vastauksesi tähän kisaan pitää olla perillä 13.7.2015 mennessä.

Kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi annoslahjakorttia Pizza Lineen.

Lahjakortilla saa Pizzalinen toimipaikoista (Turku Itäinen Pitkäkatu, Turku Yliopistonkatu, Raisio, Kaarina) kaikkina aukioloaikoina minkä tahansa annoksen lukuun ottamatta pizzaa numero 13.

Edellisessä jättikisassa oli kuusi arvoituskuvaa. Kuvassa 1 oli Urheilupuiston Yläkenttä, kuvassa 2 Ruotsin lippu, joka liehui Kauppiaskadulla sijaitsevan Ruotsin konsulaatin seinässä, kuvassa 3 Varissuon jäähallin sisäänkäynti, kuvassa 4 kuja Klassikon koulun ja Linnankatu 27:n asuintalon välissä, kuvassa 5 Elinantien korkeat kerrostalot ja kuvassa 6 oli Flowpark, joka kauppakeskus Skanssin naapurissa.

Kisan voittajaksi oikein vastanneista arvottiin Juha-Pekka Korkiasaari. Turkulainen onnittelee voittajaa.

Written by:

Teemu Nurmi

Ota yhteyttä

#turkulainen