Mist päin Turkku tämä o?

Tiedätkö, missä liehuu Suomi-viirejä näin monta samaan aikaan?

Teemu Nurmi

KILPAILU Edellinen kisakuva oli Halisista.

Kaupunkilehti Turkulaisen kilpailussa on yksinkertainen tehtävä: sinun pitää tietää, missä päin Turkua kuvassa oleva kohde sijaitsee.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä vastauksen toimituksellemme sähköpostitse osoitteeseen tku.palaute@media.fi. Laita mukaan myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Voit lähettää vastauksesi myös tekstiviestillä. Näppäile TUR (välilyönti) ARVOITUS (välilyönti) oma vastauksesi sekä yhteystietosi. Lähetä viesti numeroon 13535. Viestin hinta on 0,25 euroa.

Voit lähettää vastauksesi postikortillakin osoitteeseen Kaupunkilehti Turkulainen, Läntinen Pitkäkatu 35, 4. kerros, 20100 Turku. Vastauksesi tähän kisaan pitää olla perillä 1.8.2016 mennessä. Mist päin Turkku tämä o? -kilpailu löytyy myös osoitteesta www.turkulainen.fi/arvoitus.

Kilpailuun oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi lounaslippua, jotka käyvät Pitopalvelu maijalaineen lounasravintoloihin Ravintola Verkahoviin ja Ravintola Kristinaan, joka sijaitsee Bore-laivassa.

Arkilounaaseen kuuluu keitto, salaattipöytä, pääruoka sekä kahvi ja jälkiruoka.

Edellisen kilpailun kuva oli Halisista Gregorius IX:n tien ja Paavinkadun kulmasta. Vasemmalla on Turun Ylioppilaskyläsäätiön Haliskylä ja taustalla S-market.

Kisan voittajaksi oikein vastanneista arvottiin Mikko Hangelmaa. Turkulainen onnittelee voittajaa.

Written by:

Teemu Nurmi

Ota yhteyttä