Maahanmuutto kuntapolitiikassa

Perussuomalaiset ovat tehneet hallituksessa töitä paremman maahanmuuttopolitiikan puolesta. ETA-alueen ulkopuolisen työvoiman saatavuusharkintaa ei poistettu, vaikka keskusta ja kokoomus halusivat. Turvapaikanhakijoiden humanitaarinen suojeluperuste poistettiin ulkomaalaislaista. Perheenyhdistämistä vaikeutettiin. Suurimmasta turvapaikanhakijaryhmästä eli irakilaisista sai aiemmin 85 % turvapaikan, mutta nyt 85 % heistä on saanut kielteisen päätöksen.

 

Näitä lakimuutoksia ei olisi tehty ilman Perussuomalaisia. Turvapaikkapolitiikan kiristämistä tulee jatkaa.

 

Vanhoilla puolueilla on silti yhä valta kunnanvaltuustoissa. Kunnat ovat ratkaisevassa asemassa päättämässä, mitä Suomen maahanmuuttopolitiikka on. Esimerkiksi minne perustetaan vastaanottokeskuksia tai annetaanko laittomasti maassa oleville ilmainen terveydenhuolto.

 

Esitimme juuri Turun kaupunginvaltuustossa, että vastaanotettavien kiintiöpakolaisten määrää vähennettäisiin, koska Turkuun saapuu joka tapauksessa jatkuvalla syötöllä valtava määrä turvapaikanhakijoita. Yksikään kokoomuslainen, vihreä, demari, keskustalainen tai vasemmistolainen ei äänestänyt tämän ehdotuksen puolesta.

 

Ensi kevään kuntavaaleissa aiomme voittaa, koska meillä ei ole muuta mahdollisuutta. Suomea ei saa pilata täysin massamaahanmuutolla.

Ville Tavio

Ville Tavio on turkulainen lakitoimistoyrittäjä, perussuomalaisten kaupunginvaltuuston ryhmän puheenjohtaja ja maakuntavaltuutettu. Sinivalkoinen konservatiivi, joka uskoo hyvinvoinnin syntyvän kansakunnan yhtenäisyydestä.