Mihin on sijoitettu ay-miljardit

Miksi ammattiliitot tekevät bisnestä maksamatta veroja?

Onko solidaarista, että ay-johtajien tulot ovat 10–15-kertaisia verrattuna ammattiliittojen jäsenten tuloihin?

Miksi demarien Antti Rinne, entinen ay-pomo, ei paheksu ay-johtajien etuja, joiden rinnalla kansanedustajien edut kalpenevat.

Opettajien ammattijärjestön puheenjohtajan Olli Luukkaisen, STTK:n puheenjohtajan Antti Palolan ja Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aallon vuositulot ylittävät 200 000 euroa.

Ay-pomojen hillotolppa onvakuutusyhtiöiden hallituksissa, joiden jäsenille maksetaan isot kokouspalkkiot, ykkösluokan ulkomaanmatkat ja verottomat päivärahat.

Kymmenen suurimman ay-liiton omaisuuden kirjanpitoarvo ylittää tuhat miljoonaa euroa. Teollisuusliitto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto (JHL) , PAM ja OAJ ovat rikkaampia kuin suuret pörssiyhtiöt. Omaisuuksien markkina-arvo lähentelee kahtatuhatta miljoonaa.

Sadat miljoonat eurot voivat olla piilossa ulkomailla."

Liitot eivät maksa veroa osingoista, vuokratuloista tai yleensä mistään tuloistaan. Eniten varallisuutta kasvattaa arvopaperikapitalismi, jota ay-poliitikot haukkuvat palopuheissaan jäsenistölle.

Liitot eivät julkista omistuksiaan. Sadat miljoonat eurot voivat olla piilossa ulkomailla tai veroparatiiseissa. Kuka tietää? Sijoittamisesta huolehtivat samat salkunhoitajat, jotka myös kartuttavat miljonäärien varoja.

Miljardiomaisuutta perustellaan lakkokassoilla. Se on aivan oikein. Mutta miksi miljoonat salataan veronmaksajilta, joiden kustantaman veroedun turvin varallisuus on tehty? Kaikki muut julkista tukea nauttivat joutuvat paljastamaan tulonsa ja menonsa.

Ay-omaisuuden pitää olla julkista, jotta äänestäjät tunnistavat ammattiliittojen taloudellisen vallan ja jäsenet tietävät, mitä he omistavat.

Ay-liitot kulkevat Donald Trumpin perässä ja kuppaavat veronmaksajia oman omaisuutensa kartuttamisessa. Eduskunta sallii tämän, sillä ay-liitot ovat suuria vaalirahoittajia.

Kommentit (16)

Kommentit

Itse erosin liitosta vuosia sitten tajuten, ettei liitto tarvitse jäseniään muuhun kuin kohteeksi jolta kerätään rahaa .

AY-liike käärii mm. miljoonia esim. vuokra-asunto yhtiöistään vuokrina ja asumistukina ja asumisen kulut nousee silti vuodesta toiseen .

En ymmärrä ihmisiä jotka vielä v.2017 uskovat ammattiliittojen ajavan heidän asiaansa ?
Missä ja miten se näkyy ?

Miettivätköhän jäsenet koskaan mitä jäsenmaksuilla saavat ja mihin ammattiyhdistykset vuosikymmenten aikana kerätyt miljardit ja muut tulot käyttää ?

CALWX9

SAK --> Ammattiliitot --> Niiden ahneet johtajat.
VVO-Lumo / Sato,edullisia vuokra-asuntoja kaikille.

Kyll kelpaa olla kultapossukerhon kunniajäsen.
Miljoonaosinkoja SAK pomoille vuosittain.
Ketkä istuu vuokra-asuntoyhtiöiden hallinnoissa.

Corleone

Käsittämätöntä että ay-mafian annetaan mellastaa vuodesta toiseen, ilman että asiaan puututaan lailla. Demokratian kulmakivi on että jokaisella täysi-ikäisellä kansalaisella on äänioikeus. Äänestämällä valitaan eduskunta, joka valitsee hallituksen. Suomessa toimii kuitenkin varjomafia, joka nostaa itsensä demokratian yläpuolelle. Jos hallitus ja sitä kautta eduskunta tekee ehdotuksia, niin ay-mafialla on etuoikeus päättää onko ehdotus ay-pomojen etujen mukainen vai pitääkö laittaa lakoilla hallitus ojennukseen. Aivan turha luulla että ay-mafia ajaisi duunareiden tai työttömien asiaa. Jos sitä tosiasiaa ei ymmärrä, niin silloin voi katsella ympärillensä ja miettiä miksi varsinkaan pienet ja keskisuuret yritykset eivät palkkaa lisää työntekijöitä vaikka tarpeita olisi valtavasti.

VS1919

Heh, heh. Ay- on ja pysyy. Täytyyhän vuoristoneuvoksille olla vastavoima. Jos haulipäät pääsisivät yksin mekuamaan, niin lähtis pöksyistä viimoisetkin viilekkeet.- Ökyläisten ehroillako? Ei, ei kelepaa.

Jopas ny

PK-yrityksissä onkin tosi paljon vuorineuvoksia. Olisi mukava kuulla mitä hyvää ay-liike on saanut aikaan jäsenistölleen tällä vuosituhannella. Työttömyys ja talouden ahdinko taitavat olla ainoat meriitit.

VS1919

Mitä hyvää ay-liike..oho? Yksin ay:n olemassaolo on tärkeä. Millaiahan uunotuksia syntyisi ilman sitä, jos nytkin tulee 100-0 tappioita vuoristoneuvoksen ja nuorten hakijoiden työhönotossa. Ja eipä ole mikään ensikerta, kun työhkijalta kysytään, että kuuluuko mihinkään liittoon.- "Työttömyys ja talouden ahdinko" ay:n meriitit. Eihän tähän voi vastata kuin jooo, olipas laittamattomasti sanottu.- Ny haukkas toukka kirnupiimää, sulla syttyi järjen valo!

Jopas ny

Mitä hyvää ay-liike..oho? Yksin ay:n olemassaolo on tärkeä. Millaiahan uunotuksia syntyisi ilman sitä, jos nytkin tulee 100-0 tappioita vuoristoneuvoksen ja nuorten hakijoiden työhönotossa. Ja eipä ole mikään ensikerta, kun työhkijalta kysytään, että kuuluuko mihinkään liittoon.- "Työttömyys ja talouden ahdinko" ay:n meriitit. Eihän tähän voi vastata kuin jooo, olipas laittamattomasti sanottu.- Ny haukkas toukka kirnupiimää, sulla syttyi järjen valo!

Jopas ny

Taksi ei kuulu liitoon ja heillä on täysin markkinaehtoinen elämä mihin ei kuulu pyhälisät eikä sairaslomat eikä ylityökorvaukset eikä juuri lomarahatkaan ja Bernerin mielestä Suomen kannattavin ja nousevin ala koska se on täysin markkinaehtoinen kuljettaja saa vaivaiset 35% alvitomasta kassasta eikä senttiäkään muita korvauksia.Muilla Ay liikkeillä olisi oppimista vapaasta markkinataloudesta taksiala ollut jo kohta 100 vuotta samanlainen orjapalkka ala.Nykyään vaan maahanmuuttajat tai muut toivottomat tapaukset ryhtyy taksitöihin .

Tatu

Ei meitä poikia ruotuun saada, kirjoitelkaa rauhassa. Monokkeliväki voi itse mennä perinteisesti rajoja aukomaan. Taitaa vaan olla askel verkkainen ja maha tiellä, että jää puheiden asteelle.- Ay on ja pysyy.

Jopas ny

A-P. Pietilä

A-P. Pietilä on päätoimittaja emeritus ja tietokirjailija.