Jos muutat ulkomaille Suomen veroja pakoon, presidentti Sauli Niinistö kehottaa välttelemään sinua.

Leskirouva myi asuntonsa Raumalta ja osti halvemman Espanjan Aurinkorannikolta. Järjestelystä jäi vajaat 100 000 euroa verotonta käyttörahaa.

14 kommenttia Lisää kommentti

”Olen Saulin inhokki”

Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

62 kommenttia Lisää kommentti

Nuoret miehet

Turvapaikanhakijoiden nopeasti kasvanut määrä koettelee suomalaisten suvaitsevaisuutta. Valitettavasti monessa paikassa raja on tullut vastaan, mikä on poikinut vastenmielisiä uutisia ympäri Eurooppaa, myös Suomessa.

Turun vastaanottokeskuskin pullistelee ääriään myöten.

5 kommenttia Lisää kommentti

Turku on oppinut suvaitsemaan

Ylen johto matkasi maanantaina minibussilla Turkuun tutustumaan Yle Turun uusiin tiloihin Logomossa. Päälliköiden hymy oli herkässä uusissa, moderneissa tiloissa.

Yle on viime vuodet ollut tulilinjalla, kun kaupallinen media on kovaan ääneen arvostellut sitä oman asemansa heikentymisestä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Mikä on Ylen rooli?

Kansan vauraus on säästöissä ja varautumisessa eläkepäivien varalle.

Sadat tuhannet suomalaiset lankesivat tähän halpaan ja uskoivat saavansa työeläkkeenä 50-60 prosenttia työtulosta. Eläkkeiden laskentaa on kuitenkin muutettu useasti. Odotettavissa oleva eläke on enää 40 prosenttia työtuloista.

1 kommentti Lisää kommentti

Luottamus on paha luulotauti