Kauppiaskatu-puhe loppui nopeasti

Kovasti kohuttu Kauppiaskatu avattiin uusin liikennesäännöin varusteltuna viime viikon lopulla.

Wiklundin ja Kauppatorin kohdalla oleva pätkä on ollut käytössä kaksi ja puoli viikkoa ja kaksisuuntaistettu Börsin osuus vajaan viikon, mutta pelättyjä onnettomuuksia ei ole kantautunut korviin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Ulkoistakaa yleisövessat

Anna Kontula herättelee viikonvaihteen (16.8.) Turkulaisessa keskustelua yleisistä vessoista. Kansanedustaja tarttuu ansiokkaasti vaikeaan aiheeseen.

Turun kauppakorkeakoulussa tekemäni tutkimuksen mukaan laadukkaat asiakasvessat ovat vähittäiskaupalle kilpailuvaltti. Hyvä käymälätarjonta voi lisätä myös kaupungin vetovoimaisuutta.

0 kommenttia Lisää kommentti

Vessoja kansalle

Poliitikot eivät mielellään puhu vessoista. Käymälöiden tai viemäriverkoston puolustamisesta ei tällä selfieiden ja loaferien vuosikymmenellä tipu pisteitä, vaikka kyse on kansanterveydellisesti ja ekologisesti huipputärkeistä asioista.

17 kommenttia Lisää kommentti

Posti menee uuteen mylläykseen

Itella luopuu Suomessa nimestään ja korvaa sen vanhalla Posti-nimellä. Nimenmuutos ei kuitenkaan muuta tappiollista postitoimintaa voitolliseksi.

Ulkomaiset kuljetus- ja varastointipalvelut jatkavat Itellana ja taloushallinnon tietotekniikkapalveluja hoitava Opus Capita säilyttää toistaiseksi nimensä.

7 kommenttia Lisää kommentti

Kiitos ja kunnia

Vuosituhannen kuumin kesä on antanut muistutuksen elämän haavoittuvaisuudesta. Luontoäidin edessä ihminen joutuu näkemään oman pienuutensa. Säät ja ilmat eivät ole ihmisen säädeltävissä. Tosin toiset nauttivat kuumuudesta, kun taas toisia se ahdistaa.
0 kommenttia Lisää kommentti