Maanantai 2.3.2015 - 10.45

Vanhustenhoidon alasajo käynnissä

Mummuni täyttää tänään 88 vuotta. Olemme aina olleet hyvin läheisiä ja viettäneet paljon aikaa yhdessä. Mummullani diagnosoitiin hiljattain alkava muistisairaus. Ikääntyvien rakkaiden haasteet tulevat meistä useimpien lähelle tavalla tai toisella. Mummullani on asiat hyvin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

7 kommenttia Lisää kommentti

Huolehditaan vanhuksistamme

Mummullani diagnosoitiin hiljattain alkava muistisairaus. Ikääntyvien rakkaiden haasteet tulevat meistä useimpien lähelle tavalla tai toisella.

Mummullani on asiat hyvin. Hän asuu edelleen omassa pienessä talossaan ja saa perheenjäseniltään apua ja läsnäoloa joka päivä. Näin pärjätään, nyt.

0 kommenttia Lisää kommentti
Keskiviikko 25.2.2015 - 19.15

Monikulttuurisuuspropagandaa nuorille

Allianssi ry on on nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö, joka on virallisesti poliittisesti sitoutumaton nuorten edunvalvontajärjestö. Järjestön toiminta on melko hintavaa (2,5 miljoonaa euroa/vuosi) ja toiminta rahoitetaan valtaosin veronmaksajien sekä Veikkauksen rahoilla.

1 kommentti Lisää kommentti