Maanantai 21.7.2014 - 10.15

Pienet tärkeät mehiläiset

EU:n komiossio kielsi tänä keväänä neonikotinoidien käytön alueellaan. Kielto liittyy mehiläisten henkiinjäämistaisteluun, sillä neonikotinoideja käytetään mehiläisten pölyttämien kasvien suojelussa. Aineiden käyttö on liitetty mehiläisten joukkokuolemiin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Uskonnolla perusteltua väkivaltaa?

Juutalaiset tuomitsivat aikanaan Jeesuksen teloitettavaksi jumalanpilkasta, koska tämä oli tehnyt itsensä lähes Jumalan kaltaiseksi. Tässä he vetosivat Raamattuun (tooraan) Jumalan sanana.

Kaksituhatta vuotta myöhemmin Adolf Hitler luki Raamatustaan Jeesuksen sanoneen, että juutalaiset ovat isästä Perkeleestä (Joh. 8:44).

0 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti
Torstai 10.7.2014 - 11.15

Analyysi: Maalivahtien MM-kisat

Vielä on kaksi peliä jäljellä, mutta pronssi- ja erityisesti loppuottelua odotellessa on hyvä aika pohtia MM-lopputurnauksen parhaita pelaajia. Tähän listaukseen on valittu kahdeksan puolivälieräjoukkueen ja kahden muun kiinnostavan ryhmän merkittävimmät pelaajat.
 
1. Manuel Neuer, Saksa

0 kommenttia Lisää kommentti