Suomen jalkapallon A-maajoukkue pelaa 23 vuoden tauon jälkeen oikeasti panoksellisen ottelun Turussa, kun Kosovon kohtaaminen 5. syyskuuta käynnistää MM-karsinnan. Huuhkajien paluu kaupunkiin, jonka kautta jalkapallo on Suomeen aikoinaan tullut, on hieno asia, mutta seuraavat A-maaottelut lienevät taas harjoitusluonteisia.

Tyhjäksi jäävää ei kannata rakentaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtioneuvosto on laittanut sosiaali- ja terveyshuollon uudistusprosessin ja maakuntien perustamisen alustavat lakiluonnokset liikkeelle. Uudistuksen keskeiset lait tulevat olemaan maakuntalaki, sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislaki, voimaanpanolaki ja maakuntien rahoituslaki.

SOTE EI OL TESO

0 kommenttia Lisää kommentti

Allekirjoittanutkin on pitänyt meteliä siitä, miten kehnot yhteydet Aurajoesta on Turun saaristoon. Harmittelu on syystäkin paikallaan, kun mielessä kuitenkin pyörivät yhä ne ajat, jolloin Auransillan kupeesta pääsi vesibussilla moneen, moneen paikkaan eri puolille saaristoa.

Jos haluaa saada, on pakko antaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Mistä tiedät, että syttyy sota, jos EU hajoaa? kysyi Twitter-tuttu haastavasti.

Rehellinen vastaus on, etten mistään. Eihän sitä voi varmuudella mistään tietää.

Kysymys kuitenkin osoittaa, että monet itsestään selvinä pidetyt asiat eivät enää ole sitä.

Itsekkyyden aika

10 kommenttia Lisää kommentti

Varsinais-Suomen kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari toivoi kirjoituksessaan 10.8., että Turku siirtyisi osallistavan demokratian eturiviin. Samassa kirjoituksessa Rantasaari kirjoitti, että pormestarimalli on eräänlaista hapuilua ilman päämäärää, sillä pormestarijärjestelmä ei lisää kuntalaisten osallisuutta tai tunnetta siitä.

Pormestarimalli lisää luottamusta politiikkaan

0 kommenttia Lisää kommentti