Ei puhuta tästä mitään

Oikeuksien määrä ja velvollisuuksien hinta ovat nousseet sietämättömiksi.

Kansa on jakautunut kahtia. Toinen osa porukasta vaatii itselleen lisää ja toinen osa kieltäytyy maksamasta lisää. Kyse ei ole varakkaiden verokapinasta, vaan keskiluokan maksukyvyn loppumisesta.

64 kommenttia Lisää kommentti

Huonoja kokemuksia laser-leikkauksesta

Nyt kun silmien laser-leikkauksia niin kovasti mainostetaan eri tiedotusvälineissä, niin tuntuu vähän siltä, että leikkauksen varjopuolista ei oikein taideta mainita tarpeeksi.

Itse olin ensimmäisen kerran laser-leikkauksessa vuonna 2008. Sitten meni muutamia vuosia hyvin, kunnes lähinäkö alkoi taas heiketä ja oli tarve uuteen leikkaukseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti
Perjantai 20.3.2015 - 10.45

Naisille patsaat ja liputuspäivät

19.3. vietettiin Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Minna Canthin ajoista on vierähtänyt tovi, mutta tarve päivälle on edelleen selkeä. Kaikkien sukupuolten ja kaiken taustaisten ihmisten tasa-arvo vaatii vielä työtä. Se liittyy niin kasvatukseen, asenteisiin ja toisten kohtaamiseen kuin lakeihin ja yhteiskunnan kulttuurisiin rakenteisiin.

0 kommenttia Lisää kommentti