Sijoittamalla lapsiin, sijoitamme samalla tulevaisuuteen. Kaikkein tuottavin sijoitus on alle kouluikäisten kohdalla, sillä euron sijoitus varhaiskasvatukseen tuottaa OECD:n mukaan seitsemän euron hyödyn. Perusporvarihallituksen lukuisista koulutusleikkauksista varhaiskasvatukseen tehdyt ovatkin kaikkein ikävimpiä.

Varhaiskasvatus maksuttomaksi

0 kommenttia Lisää kommentti

Hätkähdyttävä tieto julkaistiin viime viikolla: Toistuvasti, kroonisesti pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä on Suomessa 120 000-140 000. Kroonisesti työttömät ovat olleet vähintään kaksi peräkkäistä vuotta vailla työtä. Lähes puolet näistä ihmisistä ovat olleet työttöminä yli viisi vuotta, kertoo tämä valtioneuvoston tilaama tutkimus.

Unohdetut ihmiset

0 kommenttia Lisää kommentti

Keinotekoiset arkipyhät puhuttavat! Helpoinko ratkaisu työajanpidennykseen?

Viimevuosina on ollut muotia erota kirkosta. Trendin syyt ovat olleet ehkä hyviä tai sitten eivät. Kirkosta eronneet ovat kokeneet instituution siinä hetkessä omalle itselle tarpeettomaksi. Se on jokaisen oma asia.

Oletko sinä tekopyhä?

0 kommenttia Lisää kommentti

Turkulainen ravintola Cosmic Comic Cafe sai vuosi sitten 300 euron sakot siitä, ettei tarjoilija tulostanut kuittia, koska asiakas ei sitä halunnut. Lounais-Suomen aluehallintoviraston tarkastajan mielestä kuitti olisi silti pitänyt tulostaa paperille. Se ei riittänyt, että ostos lyötiin kassaan.

Ravintolassa ei ole kuittipaikkoa

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti