Rahasta on helpompi riidellä kuin tunteista.

Yhtäkkiä Suomesta löytyy satoja miljoonia, ellei jopa miljardi euroa pakolaisille, kun on pakko auttaa. Seteleitä ei ole saatu kokoon, kun vanhukset olisivat tarvinneet kuivat vaipat, lisää hoitajia tai lastensairaala olisi pitänyt rahoittaa verovaroista.

Yhdet rahat ja sama jono

5 kommenttia Lisää kommentti

Länsimainen työelämä muistuttaa larppausta, jossa pelaajat on roolitettu yrittäjiksi ja palkansaajiksi. Historia, tuo pelinrakentajista suurin, on koonnut tämän kahtiajaon ympärille kokonaisia yhteiskuntia: verotus, sosiaaliturva, ajan käyttö – kaikki ne riippuvat siitä, kumpaa paikkaa pelaat.

Onko huomenna työmarkkinaosapuolia?

12 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan suurin puolue, keskusta, ei halua ainakaan taistelutta menettää eduskunnan pääsihteerin paikkaa Seppo Tiitisen (kesk.) jäädessä pitkän kauden jälkeen eläkkeelle vuodenvaihteessa. Ehdokaspulasta kärsinyt puolue keksi marssittaa kehiin ympäristöministeriön kansliapäällikön Hannele Pokan, 63.

Pitääkö Pokka?

2 kommenttia Lisää kommentti
On jotenkin hämmentävää, kun maailman huippuestradeja kiertänyt tähti kehuu Turkua yhdeksi maailman kauneimmaksi kaupungiksi. Sopraano Angelika Klas palasi lapsuusvuosiensa kaupunkiin, Turkuun, Tamara-musiikkinäytelmän päärooliin. Klas oli haltioitunut siitä, miten hänen toinen kotikaupunkinsa oli kehittynyt.

Pisteenä iin päälle Logomo-silta ja föri

0 kommenttia Lisää kommentti
Meidän perhe ei pahemmin matkustellut kun olin pieni. Liekö siitä vastareaktio, että isompana onkin pitänyt olla koko ajan menossa. Kustavissa ja Taivassalossa käytiin muutaman kerran, mutta useimmiten kesät vietettiin Osuuskaupan virkistyspaikassa Ruissalon Tuulenpäässä.

Lahnajärven katkarapuvoileivät

0 kommenttia Lisää kommentti

Jokainen turvapaikanhakija maksaa sisäministeriön mukaan 16 367 euroa vuodessa.

Turvapaikkahakemuksen käsittelyyn kuluu noin kahdeksan kuukautta, minkä perusteella jokaisen tulijan hinta on noin 11 000 euroa. Eli 50 000 pakolaisen kustannus on 550 miljoonaa euroa vuodessa.

Paljonko lasket elintasoasi

62 kommenttia Lisää kommentti

Perussuomalaiset on puolue jolla ei ole arvoja. Ennustan, että puolue on tullut tiensä päähän. Uskon että tämän tietää jokainen, joka uskaltaa katsoa totuutta silmiin. Moni on erehtynyt, itse perussuomalaiset eniten, että puolue olisi pysyvä ilmiö. Tämä on ymmärrettävää, onhan puolue saanut paljon kannatusta edellisissä vaaleissa.

Puolue ilman arvoja – puolue ilman tulevaisuutta

1 kommentti Lisää kommentti