”Suomen kunnat, ottakaa Turusta mallia”, totesi vihreä helsinkiläinen ystäväni viikonloppuna. Lause oli pääkaupunkilaisen suusta suorastaan hämmästyttävä kuulla, mutta ymmärrettyäni hänen tarkoittaneen joukkoliikennettämme en enää ihmetellyt. Seudullisesta joukkoliikenteestämme Fölistä kuuluu usein hyviä uutisia.

Lisää joukkoliikennettä, enemmän Föliä!

1 kommentti Lisää kommentti

Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

8 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti

Onko Turku kylänraitti ja Tampere valtatie? Tämä ajatus nousi päällimmäisenä mieleen, kun Tampere naulitsi maanantaina puolen miljardin arvoisen monitoimiareenan rakentamisen kaupungin keskustaan. Valtavan kokoiseen hankkeeseen kuuluu 12 000 katsojaa vetävä rakennus, joka palvelee niin urheilun kuin viihteenkin tarpeita.

Pääkirjoitus: Saako Tamperetta kehua?

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomi on ollut jo pitkään koulutuksen ja osaamisen suurvalta. PISA-tuloksemme ovat antaneet selkeän näytön tasa-arvoisen peruskoulutuksen toimivuudesta ja olemme menestyneet hyvin myös koulutustasovertailuissa. Menestynyt organisaatio seuraa tarkasti lähimpien vertaistensa toimia, mutta tulevaisuuden voittajat ajavat ohi aivan muusta suunnasta.

40 miljoonaa korkeakoulutettua vuodessa

0 kommenttia Lisää kommentti

Jakamistalous liittyy sekä työelämän että digitalisaation suureen murrokseen. Jakamistalous tarkoittaa yksityisten hyödykkeiden vaihtoa tai yhteiskäyttöä sekä tämän mahdollistamista digitaalisen teknologian, erilaisten alustojen avulla. Jakamisen kohteena voi olla tavaran omistusoikeus sekä rajoitettu käyttöoikeus tai kyseessä voi

Jakamistalous muuttaa yhteiskuntaa

0 kommenttia Lisää kommentti