Toriparkki lienee tunnettu jo koko maassa esimerkkinä siitä, miten kaupunkisuunnittelua ei kannata tehdä. Kun kyse on kaupungin sydämessä tehtävistä isoista hankkeista, jotka vaikuttavat koko keskustan elinvoimaan ja kaikille turkulaisille rakkaaseen torikauppaan, pitäisi jo aikaisessa vaiheessa saavuttaa mahdollisimman laaja yhteisymmärrys.

Li Andersson: Ei tornitaloa Kakolanmäelle

1 kommentti Lisää kommentti

Suomi ei ole kaikille hyvinvointiyhteiskunta, mutta hyvinvointivaltio yrittää paikata yhä useamman perheen hyvinvoinnin puutteita. Asumistukea saa 550 000 ruokakuntaa ja toimeentulotukea ensi vuonna 490 000 henkilöä. Kaksi kolmesta työikäisestä suomalaisesta saa jotain yhteiskunnan miljardien eurojen tuista.

Palkalla pitäisi tulla toimeen

8 kommenttia Lisää kommentti

Anders Chydeniuksen valmisteleman painovapausasetuksen vahvistaminen 2.12.1766 merkitsi pohjoismaisen oikeusvaltion ja kansanvallan varhaista alkua. Asetuksen myötä syntyi oikeus julkaista tuomioistuinten päätöksiä ja oikeudenkäyntien asiakirjoja.

Sananvapaus on demokratian ydin

0 kommenttia Lisää kommentti

Jos kaikki Kakola Yhtiöiden toiveet toteutuvat, tulee alueesta huikea yhdistelmä asumista, viihtymistä, nautiskelua, ulkoilua ja yleistä ihastelua. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Olli Ojala on käynyt katsomassa maailmalla, josko vastaavia esimerkkejä löytyisi, mutta hänen mukaan mitään samanlaista ei ole eteen tullut.

Sataman alueesta uusi keskittymä?

0 kommenttia Lisää kommentti