Piilota X Palauta

Kenen joukoissa seisot

76 Kommentoi

Agit Prop -lauluyhtye kysyi lähes joka päivä Ylen kanavilla Kenen joukoissa seisot.

Nyt nämä samat kysymykset on syytä esittää liikenneministeri Merja Kyllöselle ja työministeri Lauri Ihalaiselle.

Kysymyksiä tehtäessä on tosin ensin varmistettava, että ministerit ovat valveilla.

Ministeri Kyllönen myönsi, että hän ja koko ministeriö olivat päiväunilla, kun Liikenteen turvallisuusvirastossa Trafissa päätettiin puhelinpalvelun viemisestä palmujen alle Espanjan aurinkorannalle.

Karistettuaan unihiekat silmistään ministeri todisteli, ettei päätöstä puhelinpalvelun siirtoa olisi voinut muuksi vääntää, vaikka kuinka hereillä olisi oltu.

Samaan aikaan näitä selityksiä antaessaan hän jo unelmoi ministerin tarkastuskäynneistä aurinkorantavirastoon.

Nälkäisten vatsat eivät lakia tulkiten täyty. Nälkä väistyy vain varmistamalla, että kaikki mahdollinen työ tehdään suomalaisin voimin ja Suomessa.

On surullista ja naurettavaa, jos ministerit menevät lain taakse piiloon.

Mikään laki ei olisi kieltänyt turvallisuusviraston puhelinvaihteen pitämistä Sodankylässä.

EU:n kilpailudirektiivin mukaisessa kilpailuttamisessa on painotettava kokonaisvaltaisesti edullisinta vaihtoehtoa.

Kun työllisyyden tuomat verot tai työttömyyden kustannukset olisi laskettu valintaperusteisiin, Sodankylä olisi voittanut mennen tullen. Näin tekevät omien julkisten hankintojensa kilpailutuksen kaikki järkevät EU-maat.

Nälkäisten vatsat eivät lakia tulkiten täyty.”
Suomalaisen työn ja yrittämisen nimissä on ministereiltä takavarikoitava torkkupeitot. Ja palkattava jokaisen ministerin perään unilukkari. Unilukkarin tehtävänä olisi puolen tunnin välein julistaa: ”työtä suomalaisille, työtä suomalaisille”.

Jos tämän jälkeen tehdään samantapaisia munauksia, ministerit eivät voi mennä ainakaan päiväunien taakse piiloon. Silloin on päätökset tehty hereillä ollessa. Ymmärryksen laita on sitten ihan toinen juttu.

Ministeri Kyllösen velvollisuus on nyt kertoa kenen joukoissa hän seisoo: suomalaisten vai Välimeren maiden?

76 kommenttia Kommentoi

Kommentit

4.3.2013 14:10

Kyllönen seisoo Kataisen joukossa. Ei kai siitä ole mitään epäselvyyttä. Vasemmisto on unohtanut duunarin jo aikapäiviä sitten. Nykyään on niin trendikästä ajaa marginaaliryhmän oikeuksissa olevan marginaalisen semanttisen ongelman poistamista. Tai sitten vastustaa duunarin työllistämistä vaikkapa pysäköintitilan tai tunnelin muodossa.

5.3.2013 07:22

Kyllönen seisoo kyllä ihan omassa mailmassaan ja pitäisi erottaa mitä pikkemmin.Hänen päätösten seuraksena kaikki kuljetus yrittäminen ja työpaikkat lähtee ulkomaille.

5.3.2013 10:43

Onhan siinä hyväkin puoli... 50-60 tuntia putkeen "ajavat yrittäjät" tappavat muualla... eli pannaan rajat kiinni ja kottikärryt käyttöön niin saat sinäkin yrittää.

5.3.2013 12:31

No mitä muuta voi odottaa pystymetsästä otetulta, ajokortittomalta ihmiseltä, jolla ei mitään kokemusta tieliikenteestä.
Jos bussin takapenkiltä tieliikennettä on seurannut, niin seuraukset ovat tämän kaltaiset.
Kyllä joku tolkku se pitäisi olla ministeriksikin asetettaessa.

5.3.2013 13:00

Ainoastaan ministeriksi voidaan näköjään valita henkilö ilman minkäänlaisia pätevyysvaatimuksia, esimerkkinä Kyllönen.

5.3.2013 13:07

koulutuksen tuomalla luku- ja laskutaidolla ei ole mitään merkitystä poliittisessa osaamisessa, verbaliikkaa ja saarnaajataitoja tarvitaan

5.3.2013 13:08

Kyllönen seisoo teknologiakonsulttien nenästä vedettävänä ja puolustaa satelliittipohjaista liikenteen valvontaa.

5.3.2013 16:53

Tällä ei ole mitään tekemistä Kyllösen kanssa, mutta hymyilyttää ajatus siitä, että Saksassa massivista ruuhkaista miljardiliikennettä seurataan satelliiteillä ja jos meillä tehdään sitä samaa niin sen vuoksi, että löydettäis se joku joka jossain liikkuu :)

14.3.2013 21:07

Vaan kun ei seurata Saksassa eikä missään muualla kuin Hollannissa raskaita yhdistelmiä. Siellä piti laajentaa kaikkiin autoihin oliko 2016 mennessä, mutta pantiin hanke jäihin kannattamattomana - ajatelkaa: Hollannissa on 16 miljoonaa asukasta Uudenmaan läänin kokoisella pläntillä, eikä ole tarpeeksi ruuhkia että kannattaisi GPS-systeemiä rakentaa. Mutta Suomeen se on saatava kun täällä on niin kamalan ruuhkaista...ja tämähän on siis Liikenne- ja Viestintäministeriön virkamiesten hanke, joka on myyty Kyllöselle, kun edeltäjänsä eivät sille oikein lämmenneet. Varmaan aika helposti kun kommarien ikiaikainen märkä uni on kansan kontrollointi (vrt. Stasi, GRU yms.) ja tuollaisella tekniikalla se olisi lapsellisen helppoa.

18.3.2013 04:01

Ei olisi ensimmäinen kerta, jos yhtiöt sponsoroisivat virkamiehiä, jotta niille edullisia hankkeita edistettäisiin. Keinoja on paljon: Salainen pankkitili veroparatiisimaan pankissa. Tai luvataan hyväpalkkainen työpaikka, kuten kaivosyhtiöitä valvoneille viranomaisille. Jne.
Kyllähän virkamiehet tietävät, että satelliittivalvonnan myyminen joka autoon on iso bisnes.

Varsovan liitto ja Neuvostoliitto romahtivat 1989 - 1991, jolloin halpa valvonteknologia oli vasta tulossa markkinoille. - Oliko siihen aikaan edes kaupan bonuskortteja?
Jos Neuvostoliitto ja sen valtapiiri olisivat säilyneet, niin paljon erilaista halpaa valvonteknologiaa olisi käytössä:
- Käteistä rahaa ei olisi, vaan pitäisi käyttää maksukorttia. Tietokannoista viranomaiset voisivat tutkia, mitä kukin ihminen olisi ostanut ja milloin ostanut. Samalla saataisiin runsaasti henkilöitten liikkumistietoja.
- Kännyköissä olisi automaattinen puhelujen nauhoitus. Lisäksi kännykkä lähettäisi automaattisesti bittimuodossa puhelut langattomasti puheluvalvontatietokoneen tietokantoihin.
- Autoissa olisi satelliittipaikannin ja lähetin, joka automaattisesti lähettää auton paikkatiedot linkkiverkon tai Neuvostoliiton harvaan asutuilla alueilla satelliitin kautta autojen valvonnan tietokoneeseen. Autojen valvonnan tietokannoissa viranomaiset voisivat tarkistaa, miten auto on liikkunut.
-- Autojen valvontaohjelmisto kertoisi viranomaisille kysytyn auton liikkumisen säännönmukaisuudet ja kiinnostavat poikkeamiset. Se myös kertoisi, missä auto oli tiettynä ajanhetkenä. Se paljastaisi kysytylle päivälle auton kulkemat reitit.
- Jne.

5.3.2013 13:30

Kyllönen on rehti, suorasukainen nuori nainen; saattaa ärsyttää äijäporukkaa, mutta osaa tehtäväalansa hyvin. Muistat kai Putkonen itsekin vielä sen Kuhmon Työläistapahtuman!

5.3.2013 15:05

Kyllönen voi olla rehti ja suorasukainen, mutta ei pätevä liikenneministerisksi.
Nyt, kun kokemusta on vähän karttunut osaakin olla hiljempaa kaikista älyttömyyksistä mitä mieleensä on juolahtanut.
Oppinut varmaan jo konsultoimaan, mikä on hyvä asia, kun itsellä ei ole tietoa.

14.3.2013 21:09

Jos tämä oli sarkasmia, ei kyllä oikein auennut. Kyllönen, jos kuka on niin epäpätevä liikenneministerin tehtäviin että oksettaa.

5.3.2013 13:45

Mikäli Kyllönen olisi kokoomuksen leirissä, panettelu olisi huomattavasti vaisumpaa.

5.3.2013 15:00

Mikäli Kyllönen olisi Kokoomuksen tai muun suuren puolueen leivissä, häntä ei olisi ministeriksi valittukaan!

5.3.2013 15:10

Mitäpä tuossa juuri totesin...

15.3.2013 06:49

Jokaisessa hallituksessa on aina yksi mätämuna eikä hänen "ansionsa" liity mitenkään puoluekantaan. Joku saattaa vielä muistaa Suvi Lindenin, Arja Alhon ja Timo Kallin. Mainitsen nyt vain heidät... niin saa kukin iso puolue oman kansankynttilänsä.

5.3.2013 15:09

Tuskinpa vain. Nolla on nolla puoluekannasta riippumatta.

5.3.2013 15:08

Blogisti ikävä kyllä on väärässä. "EU:n kilpailudirektiivin mukaisessa kilpailuttamisessa on painotettava kokonaisvaltaisesti edullisinta vaihtoehtoa.
Kun työllisyyden tuomat verot tai työttömyyden kustannukset olisi laskettu valintaperusteisiin, Sodankylä olisi voittanut mennen tullen. Näin tekevät omien julkisten hankintojensa kilpailutuksen kaikki järkevät EU-maat." Tämä ei pidä paikkaansa, hatusta keksittyä. Tuo viimeinen virke sinänsä saattaa olla totta, mutta ei EU- lainsäädännön mukaista.

5.3.2013 15:32

Juuri näin se on. Terveen järjen käyttö ei ole EU:ssa kielletty vaan vaadittu ominaisuus.
Oli virhe siirtää työtä Sodankylästä Malagaan. Löytyisikö ministeriöstä vielä joku joka
voitaisiin erottaa vai onko jo ministerin syytä vetää itse johtopäätökset. Samoten erään
filosofisen hankinnan perusteet ovat jo oikeusviranomaisten tutkinnassa. Sielläkin on
syytä vetää johtopäätöksiä tulosten valmistuttua.

5.3.2013 15:40

Löytyy hallituksesta, Kyllösen ohella, myöskin toveri Ihalainen jonka aikaansaannoksiin luetaan tämä kolmenpäivän koulutusvapaa sotku. Häntä jopa kehuttiin tästä aikaansaannoksesta oman puolueensa piirissä. Nyt olisi vähitään kohtuullista hänen korjata aiheuttamansa sotku. Jos hän ei siihen pysty, olisi syytä myöntää työväestölle ja yhteiskunnalle yleisemmin aiheuttamansa haitta ja hakeutua pikimmiten eläkkeelle.

25.10.2013 13:20

Ei pidä antaa ansiota vain yhdelle ministerille. Kyllä tämä hallitus on laidasta laitaan aivan samaa surkeaa, seteliselkärankaista, suomalaisia kyykyttävää ja kyvytöntä porukkaa.

25.10.2013 13:39

Niin on joo... mutta ensi vaalikaudela Kepu ja PerSut pelastavat takuuvarmasti maan ja korjaavat kaikki kyvyttömän porukan mokat:-)))

5.3.2013 16:22

Jos jokainen ihminen, yritys tai julkishallinnon edustaja ostaisi vain oman maan tuotteita, meille kävisi köpelösti koska viemme enemmän kuin tuomme. Pitäisi tehdä laki, että kaikkein muiden maiden pitää kilpailuttaa, mutta Suomi saa ostaa vain kotimaista , jos niin haluaa.

14.3.2013 19:24

Täällä pystyvihdistä reväistyt kepulaiset resuperseäijät haukkuvat nuorta ministeriä, joka on saanut suunsa auki ja uskaltaa olla eri mieltä kaksilahkeisten&kolmikoipisten liituraitarikollisten kanssa.

14.3.2013 20:05

Joo, joo, aina sillä merjalla onkin suu auki ja sammakoita senkun lentää.
pitäis sen suunsa välillä kiinni ja ajattelis ennenkuin hölöttää!

14.3.2013 20:13

Osaako... arvaan, että ei:-(((

14.3.2013 21:15

Ehkäpä tässä ei sentään ihan kaikkea kommarien skeidaa olla valmiita nielemään, joten epäpätevyys on epäpätevyyttä eikä se selittelemällä siitä miksikään muutu.
Onhan tietenkin niin, että toisille kelpaa mikä sonta tahansa kunhan se tulee punaisesta tuutista. Aiheuttaa vaan syvää myötähäpeää, tuollainen broileri ja hännystelijänsä.

14.3.2013 20:51

Ei taida mennä Putkosen hommat ihan putkeen !

14.3.2013 21:18

Jos nyt ihan puolueettomasti asioita arvioidaan, niin historiassa, lähikin sellaisessa, miehet ovat tehneet päätökset, ratkaisut, suunnitelmat, rahoitukset, jne. herrakerhojen keskinäisillä sopimuksilla.
Nyt sitten remmiin saatuun nuoren naisen, siis ministerin - pitäisi pystyä hetkessä korjaamaan kymmenien vuosien urosmyyrien työt! Kohtuutonta!

14.3.2013 22:35

Ja mitä se on yrittänyt korjailla??
Sillä on omia lapsellisia esityksiä, jotka kertovat juurikin siitä, ettei ihminen ole ikipäivinä itse ollut ajamassa tienpäällä!
Viisas olisi ensitöikseen ajanut ajokortin ja ajanut autoa jonkin aikaa, että olisi jotain tietämystä liikenteestä ja tienkäytöstä ja vasta sitten alkanut tehdä niitä uudistuksiansa tai parannuksiansa, mutta ei untuvikkona huudellaan sitä ja tätä hölmöä.
Olisi tiennyt senkin, että autoilla on jo käyttövero, eikä mennyt ehdottelemaan autoille käyttöveroa!!!

15.3.2013 00:37

Mitkähän ohjeet antaisit kehitysministeri Heidi Hautalalle harmaan talouden kehittämisasiassaan kun on sen jo käytännössä osoittanut osaavansa TV-uutisten mukaan.

19.3.2013 17:17

Ohjeet annan Hautalalle eroa Hautala!
Ministeriksi ei rikollinen kelpaa!!

20.3.2013 13:00

Kansalaisten ojeitahan tämä hautala tarvitseekin.

Itse laatimassa millä rangaistaan kansaa pimeän työn tekemisestä ja teettämisestä, niin ohjeenani on Hautalan erottava ministerin tehtävistä mieluimmin kaikista luottamustehtävistä välittömästi, koska lisää pengottavaa on.
Kuinkahan paljon sielta Hautalan pesäsätä löytyy, kun nyt on jo lähes 50.000€ varmaa ja kartanoa ei pikkurahalla kunnosteta!
Sitten haluavat salaisiksi asiat 25 vuodeksi, silloin ei jauhot ole pussissa puhtaat, ei lähestulkoonkaan puhtaat, kun salata täytyisi kansalta saada.
Kierot rötösrouvat ja rötösherrat kylmästi pois kansaa edustamasta!!!

15.3.2013 00:59

Siitä vaan ministeri, lissää pökköä pessään! Nykyisiä toimia jatkaessasi, mikä on ilmeisesti tietoinen valinta, tulet varmistaneeksi olemattoman palkkioviran. Tallot niiden päälle, jotka päättävät tulevasta politiikan jälkeisestä pestistä. Siis siitä millä se raha tehdään.

Suomessa on muuten eduskunnassa ja hallituksessa ollut maailmanlaajuisesti vertailtuna melko suuri joukko naisia hyvinkin pitkään tekemässä päätöksiä. Tuo "hyvä veli" -kortti on siten aiheeton. Sen sijaan pian miehet voi(si)vat pelata "akat päättivät" -kortin. Jos kehtaavat. Tuo "hyvä veli" -sanonta ja toiminta muuten ajoittuu Kekkosen aikaan, joka on oman poliittisen muistini ulkopuolella.

18.3.2013 09:34

Kasvava harmaa talous nostaisi Suomen talouden kasvuun kun tulisi enemmän kulutusrahaa talouteen.Näinhän kävi 90 luvun lamassa missä harmaa talous pelasti koko Suomen konkurssista kusnse on sellaista hupaa rahaa jota käytetään.

18.3.2013 09:45

Sinähän sen tiedät kun et ole koskaan muuta tehnytkään kuin kuutamohommia.

18.3.2013 13:13

Milloin RKP:n jäsenenä toimiva oikeusministeri jättää Harmaan talouden ministerityöryhmän?
Perustelut:
Ministeri Hautalan edesottamukset maksamattomien henkilökohtaisten työnantajavelvotteiden parissa on saanut runsaasti julkisuutta. Mutta mistä johtuu, että oikeusministeri Henrikssonin tekemisiä harmaan talouden ja veronkierron maailmassa ei ole uutisoitu. Kysymys on aivan toisen mittaluokan kuprusta kuin Hautalan muutamasta sadasta eurosta.
Kysymys on siitä, että nykyinen oikeusministeri oli RKP:n edustajana kevään 2011 hallitusneuvotteluissa estämässä tehokkaat toimet harmaan talouden ja veronkierron kitkemiseksi. Hallitusneuvottelujen aikainen Harmaan talouden alatyöryhmän muistio osoittaa, että erityisesti Kokoomus ja RKP torjuivat puuttumisen harmaaseen talouteen ja
aiheuttivat sen, että valtiolta jää saamatta vuosittain ainakin satoja miljoonia euroja verotuloja talousrikollisilta ja muilta veronkiertäjiltä.

Poistettuja tai vesitettyjä esityksiä on muistiossa parikymmentä. Esimerkkinä mainittakoon, että RKP vaati poistettavaksi esitystä, jonka mukaan ”Viranomaisten väliset tiedonvaihdon esteet puretaan ja viranomaisrekisterit saatetaan kaikkien harmaan talouden torjuntaviranomaisten käyttöön”. Työryhmän pohjaesityksen mukaan ”Suomalaispankkeja, jotka hallinnoivat hallintorekisteröityjä tilejä, velvoitetaan selvittämään sijoittajien todellinen henkilöllisyys”. Tämän Kokoomus ja RKP vaativat poistettavaksi.

RKP:n edustajana kyseisessä työryhmässä oli nykyinen oikeusministeri. Onkin käsittämätöntä, että oikeusministerin yhteiskunnalle tekemä miljoonakertainen vahinko painetaan villaisella. Mielenkiintoista on, ettei mikään eduskuntapuolue näytä nostaneen asiaa esille!?

Hallitusneuvottelujen ”Harmaan talouden alatyöryhmän” asiakirjat löytyvät ainakin Verkkomedian nettisivulta
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5201

18.3.2013 13:56

Ahvenanmaa mainostaa myyvänsä elektroniikkaa ilman arvonlisäveroa. Siinä veroselvitettävää harmaaseen päivään.

18.3.2013 14:17

Viennissä (Ahvenanmaa) voidaan toimia niin, että tuojamaassa (Suomessa) asiakas maksaa alv:n. Kahta kertaa ei tarvitse maksaa.
Suomi on päättänyt laskuttaa alv:n sitten vasta , kun se on yli 10 €.
Mitä pitäisi selvittää päivänselvässä tapauksessa?

19.3.2013 14:45

Nimimerkki S.M. ei taida olla lukenut lakia. Kun harmaan talouden poistamistyökaluja etsitään, on nimittäin noudatettava lakia, tai sitten joudutaan tekemään perusteellisempi remontti. Kyllä kaikki ryhmän jäsenet aidosti pyrkivät löytämään veronkierron vastalääkkeitä. Olen toisaalta samaa mieltä että Hautalan kohtelu on onnettomuus, eli kun joutuu median hampaisiin, hukka perii. Ellei niitä pieniä mustia hommia ollenkaan tehtäisi, niin paljon jäisi tekemättä. Vaikka en lukeudu Hautalan puolueen äänestäjiin, luottamus ei ole minulta mennyt.

19.3.2013 15:11

Siinähän se Ahvenanmaan veronkierto on sanottu timoerikin kirjoituksessa. Pienelektroniikka kulkee Ahvenanmaan kautta ilman alv-veroa, jolloin kilpailuetu manner-suomeen verrattuna on ahvenanmaan saarella.

19.3.2013 16:55

Kyllä täytyy sanoa, että on se hyvä kun saatiin ainakin yksi hyvä ministeri hallitukseen, kun
Merja Kyllönen sinne valittiin.

19.3.2013 17:15

Ja mitähän tämä hyvä on saanut aikaan muuta, kuin hirveät taksikulut??

Kukaan fiksu ihminen ei odotuta taksia kahta kolmea tuntia mittari päällä kansalaisten piikkiin.
Ernesti varmaan tykkä maksaa Kyllösen taksilaskuja?

20.3.2013 12:24

yks:lle.
Taidat olla vähän ********, jos luulet, että ministeri vastaa taksien odottamisesta?
Minun ja sinun osuus Kyllösen taksilaskuista on niin älyttömän pieni, että sitä emme kumpikaan huomaa.

20.3.2013 12:46

Itse olet syvältä, enhän ole edes pyytänyt ministerin vastausta!!
Etkö sitäkään älyä, että pienestä pisarasta ne valtameretkin kasvavat ja 1centti on miljoonan alku!
Jos lukea osaat sanoinkin fiksun ihmisen lähettävän taksin pois, kun sitä ei tarvitse ja tilaavan uudelleen, kun tarvitsee.
Kaikkiko rautalangasta väännettävä??

Jos ministereiden takseja tykkäät turhasta seisokista maksella ole hyvä vaan, maksa kaikkien!

20.3.2013 16:29

yks:lle.
Heheh.
Osaisitko muuten vääntää rautalangasta tämän? Mistä olet kuullut sen taksin odotuksen?
Ja ihan noin muuten vaan, älä usko kaikkea mitä Putkonen kirjoittaa.
Osaan muuten lukea.

20.3.2013 16:49

Metsässäkö olet viime kuukaudet ollut?
Jokainen uutis- lehtihän tuosta taksin odotuttamisesta on tiedoittanut.

Ja onpa Kyllönen yrittänyt siihen jotain vastatakin mm. kun paikkakunnalla on vain yksi taksiyrittäjä jne. joka selitys ei mene läpi kansan oikeustajussa.

Ja on jäänyt Ernestiltä lukematta iltalehdestä ja Hesarista eduskunnan kaikkien aikojen eniten taksia käyttävä ministeri, joka parisataa metriäkään ei jaksa kävellä, vaan täytyy olla taksi perseen alla.
Arvaapa kuka voitti? Eniten taksia käyttänyt oli ihan itse Kyllönen!
Kun lukea osaat niin lue sitten ennenkuin kyselet!
Ja Putkonen siitä tuskin on kirjoittanut, enkä Putkosta muutenkaan fanita!

21.3.2013 13:21

yks:lle.
Myönnän hurjat on taksilaskut.
Se, että en tiennyt niistä johtuu siitä,että en lue iltapäivälehtiä, vaikka osaankin lukea.
Eiköhän tämä riitä.

20.3.2013 16:49

Kyllöstä odotelleesta taksista on ollut juttua useammaassakin lehdessä. Löytyy kun syöttää hakukoneeseen vaikkapa: liikenneministeri kyllönen taksi

19.3.2013 23:00

Liikenne on yhteiskunnalle sen verran tärkeä funktio että sitä varten on perustettu oma ministeriö. Sen päätehtävä on sujuvoittaa liikenne ja huolehtia että infra on ajan tasalla. Siinä Kyllönen ei ole erityisesti loistanut.

19.3.2013 23:30

Liikenne on vain yksi osa ministeriön toimialaa, ei toki vähäinen. Kyllönen ei ole loistanut kuin selittelijänä... eikä siinäkään kovin hyvin.

20.3.2013 11:25

Ministeri Hautala jätti velvoitteensa työnanatajana hoitamatta. Tätä ns. vihreän talouden toimintaa puolustelevat vasemmiston Anna Kontula ja sdp:n Jukka Gustafson. He siis kansanedustajan ja ministerin ominaisuudessa hyväksyvät veronkierron ja muun lainvastaisen toiminnan.
Tämä uusi määritelmä, vihreä talous, harmaan talouden rinnalla merkitsee siis sitä, että yhteiskuntamme eliitti voi jättää veronsa maksamatta mutta rahvas tästä toiminnasta tuomitaan.
Kyllä äänestäjän pitäisi voida luottaa, että edes kansanedustajat puolustavat säätämiään lakeja ja jättävät vähemmälle jeesustelun kun totuus osuu omalle kohdalle. Luulisi edes poliittisen vasemmiston pysyvän säätämiensä lakien takana. Nyt kyllä näyttää siltä, että näitä rötöstelijöitä ja heidän puolustelijoitaan löytyy myöskin vasemmiston piiristä, tämä kiemurtelu ei olekaan pahan porvarin yksinoikeus.

20.3.2013 13:27

Hautalahan muistutti olevansa tavallinen ihminen.

20.3.2013 11:51

Kuulumme Euroopan Unioniin jos kolumnisti t

20.3.2013 12:10

ensin tarkkailijalle
Suomussalmen kummitus on pelkkä puujalkavitsi,
ajokortiton liikenneministeri,
sitten
sivari puolustusministeri
laskutaidoton alakoulun apuopettaja pääministerinä
bimbo blondi vvm, meriittinä sopiva sukunimi
Hautalan kieroilusta sen verran , ettei kaikkea ole vielä selvitetty
Mutta kaikelle kansalle vihjeeksi, että voimme jättää verot ja muut lakisääteiset maksmatta, kunhan muistamme pyytää anteeksi, vierittää syytä toisten niskoille ja näyttää vielä hapanta naamaa ja olla muka katuvainen. Siis näillä eväillä ja hautalan esimerkin ohjaamana voidaan lopettaa verojen ja työnantajasuoritusten maksaminen

20.3.2013 12:16

"sivari puolustusministeri"

Aika törkeää kirjoittaa noin henkilöstä jolla on niin vakava sairaus, että se estää varusmiespalvelun suorittamisen.

Toivottavasti murrat reisiluusi kaatuessasi... niin voin sanoa, että katkoit jalkasi tahallaan ettei tarvitse tehdä töitä vaan voi loisia muiden kustannuksella!!!

20.3.2013 12:32

Eikä tässä ole varmaan kaikki? On nuo poliitikot senverran kieroa väkeä eikä tarvitse olla edes savosta kotoisin...

20.3.2013 13:19

Aapelilla onkin oma yksinäinen outo joukko

20.3.2013 13:31

Niin on... päänsä sisällä:-)))

21.3.2013 12:00

Taitaa "tarkkailijakin" olla sivari?

21.3.2013 16:03

En ole, voisin toki hyvinkin olla, mutta en ole.

21.3.2013 14:27

Kenen joukoissa tosiaan seisotaan. Kannattaa katsoa täältäkin hieman ajattelemisen aihetta ja käydä aktivoitua kielivapauden puolesta:
http://www.suolukki.net/blogi/2013/03/19/8

21.3.2013 21:43

Tämä onkin hieno löytö! Suosittelen.

www.suolukki.net

21.3.2013 16:01

Nyt kun hallitus touhuaa väliaikariihi kuumana, on aika kurkistaa myös tuonne
Välimeren suuntaan. Kyllä - Kyprokselle. Siellähän parlamentti ilman soraääniä
hylkäsi EKP:n, komission ja IMF:n kanssa neuvotellun tukisopimuksen, joka
sisälsi talletusveroesityksen myös venäläisille "sijoittajille". Tämä ei siis sopinut
parlamentin pirtaan, vaan suomalaisen veronmaksajan on maksettava tämä osuus iloisena siitä että ei tarvitse enempää maksaa. Millään ei voida sanoa Kyprokselle, että hoitakoon oman rahapesulansa aivan niinkuin parhaaksi näkevät yhteistyössä kenen hyvänsä kanssa. Käytännössä siis Kremlistä määrätään mitä euroalue päättää. Tämä on tätä jatkuvaa sotakorvausten maksamista jolle ei loppua näy!

21.3.2013 16:21

"Täti Tiukka" on suostunut tänään kehysriihessä yhteisöveron 4,5 prosenttiyksikön kevennykseen. Taitaa olla miljardin lorotus yrityksille.

23.3.2013 14:47

Saksassa nykyiseen euroeliitin elämään kyllästynyt tuleva puolue on liki 25% kannatuslukemissa, tämä lopettaa syyskuussa nykymenon. Palataan sovittuhin sääntöihin - NoBailOut. Velat pitää maksaa itse, eikä niitä sovi kipata toisille solidaarisuuden nimissä. Kyproslaisilla keskimäärin 42 t€ säästöt, saksalaisilla 20 t€. Miksi jälkimmäisten pitäisi maksaa edellisten luksuselämä ? Kaikki tämä sataa Soinin laariin.

24.3.2013 06:36

tää on niin naurettavaa kun ajatellaan homma yksilötasolla joka kuitenkin on aivan vastaava. kuka meistä antaisi useille kavereilleen vippiä vähänväliä kun sillä menee huonosti ei o massii taskussa kun on tullu ostettua kaikkee asuntoa ym. velaks

25.3.2013 16:02

Nyt sentään Turussa vaaditaan vasemmistoliiton eroa hallituksesta. Liian myöhään! Tämä hallitus on jo tekosensa tehnyt. Jättimäinen risteilijäkauppa sössittiin Ranskaan. Riihi kuumana on parkittu palkansaajan nahkaa kuin ennen vanhaan orsikuntoon. Piensäästäjä ja osaketallettaja leimataan sijoittajaksi, jonka täytyy olla valmis menettämään "sijoituksensa" venäläisen ruletin tapaan. Stubbin virnistys levenee, kun hän kommentoi yöllisiä päätöksiä. Urpilainen on hymyllään paljastanut Mona Lisan arvoituksen - ilme syntyy kun joutuu istumaan aloillaan vuorokauden ympäri - herrojen
tutkailtavana pelipöydässä marjareissun jälkeen. Kaikki mänt eikä piisannutkaan! Katainen sentään jaksaa jatkaa megalomaanista fantasiaansa maailman tappiin.

25.3.2013 16:10

Noinhan kotikomukoille aina käy kun marjaan lähtevät... herrain kanssa. Kansanedustajat Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho ottavat varmasti poliittiseen valtaelämäänsä:-))) pettyneet ryhmänsä jäseniksi:-)))

25.3.2013 16:29

Täti Tiukka hyväksyi jokuaika sitten alle 100000 euron talletusten verollepanon Kyproksella. Tästä on hyvin lyhyt askel kotimaisten talletusten verollepanoon. Ko. verostahan luovuttiin myöhemmin, mutta Jutta oli valmis siihenkin.

Tämän samaisen Urpilaisen aikaansaannosta on eläkeläisten 6 % raippavero. Tämä raippavero ei koske palkansaajia koska sak:n toverit laittoivat Täti Tiukan ojennukseen ja Urpilaiselta meni pupu silkkipöksyihin.
Urpilaisen mielestä tämä eläkeläisten pysyvä raippavero on oikeudenmukainen ja solidaarinen.
Sdp:n johtoelimissä touhuaa myös lompsa-auki Viitanen, joten ei kannata suuremmin ihmetellä puolueen linjaa eläkeläisiä kohtaan. Heidän johtoajatuksenaan on kurjuutta tasaisesti kaikille.

25.3.2013 16:41

"Täti Tiukka hyväksyi jokuaika sitten alle 100000 euron talletusten verollepanon Kyproksella. Tästä on hyvin lyhyt askel kotimaisten talletusten verollepanoon. Ko. verostahan luovuttiin myöhemmin, mutta Jutta oli valmis siihenkin.

Tämän samaisen Urpilaisen aikaansaannosta on eläkeläisten 6 % raippavero. "

Ihan täyttä roskaa molemmat väittämät!!! Sikaileva törsäily on - tietysti - maksatettava sikailijoilla. Nyt talletuksensa splitanneet pelastuvat. Raippavero eli ei niin eläkeläiset eivät ole maataloustuottajia... heitä verotetaan.

25.3.2013 18:28

Liikenneministeri Merja Kyllösellä on ollut ajokortti vuodesta 1995 alkaen.

28.3.2013 14:33

Ja näin jatkuvat Robin Hoodin ja hänen iloisten toveriensa seikkailut Smolnan käytävillä
ja he ryöstelivät köyhiä ja jakoivat saaliinsa rikkaille elämänsä loppuun asti...onkohan tämä pahaa unta vai mitä? Tähänkö siis väliaikariihessä tultiin: Pannaan köyhät maksamaan rikkaitten jättimäiset veronkevennykset ja hallituksen Punapää-Will (Paavo A.) taputtaa karvaisia käsiään! Eikö siellä vasemmalla ole enää minkäänlaista itsesuojeluvaistoa? Vaikka isänmaan asialla loistomersun takapenkillä kiidättekin?

28.3.2013 16:59

Arhinmäki istuu Audi A6:n takapenkillä.

25.10.2013 14:16

Terveisiä ministereille.
Näkyvien ja piilevien stressi- ym sairauksien kanssa eläminen ja jo vuosia jatkunut työnhaku kaikkine säädöksineen on ollut ja tulee olemaan niin raskasta,
että suurten ikäluokkien 54 syntyneisiin asti useampia pitkäaikaistyöttömiä tai epätyypillisiä työsuhteita kokeenet jäsenet voisi auttaa täydelle pitkäaikaistyöttömyyseläkkeelle sen sijaan että pelotellaan tukityöllistämisellä, jossa käytännössä rahan tulo ja mielipiteen vapaus on pienempää kuin ns normaaleilla työmarkkinoilla, joilta voi päästä jopa ansiosidonnaiselle. (Miksi ei velvoitettu työnantajia palkkaamaan normaalitöihin vuosia työttöminä olleita vanhoja duunareita tai akateemisia ammattilaisia ja pistämään vakkareita vuorotteluvapaalle. Kyllä täsmäkoulutukseen pitäisi olla aikaa, samoin ao henkilön mielipiteen vapauden kunnioittamiseen. Näin ei ole käynyt, valinnoista päättävä tietokoneohjelma suosii sekin nuoria "hyvätaustaisia".)
Oikeus tehdä perusturvan lisukkeeksi pikkusilppua on sekin itseään myymään kyvyttömille törkeä ehdotus, työkkäritarjouksetkaan eivät ole kovin sopivia, joskus henkilökemiallisista syistä. Nämä suuret ikäluokat syntyivät suuriin perheisiin sotien jälkeen, koulussa sai velliä, kotona tehtiin ilmaistöitä, monet opiskelivat lainan turvin ruuasta tinkien. Palvelulisät tulivat hitaammin kuin nykynuorille. Työn perässä oli muutettava ja sittenkin se loppui, ansiosidonnainen loppui. Ay-liikekin halusi nuoria tietotekniikasta innostuneita, ei kaikki nuoretkaan pidä IT:stä tai videoista.
Eläkkeellä olo käy sekin työstä, on hoidettava itseään ja laskettava mihin on varaa. Voisi kuitenkin nauttia muutamasta hyvästä eläkevuodesta ja omasta elämästä ilman omaishoitajia. Työllistäkää sen sijaan nuoret eläkeläiset. Ei eläköityminen työllä ansaitsemista estä.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.