Allekirjoittanutkin on pitänyt meteliä siitä, miten kehnot yhteydet Aurajoesta on Turun saaristoon. Harmittelu on syystäkin paikallaan, kun mielessä kuitenkin pyörivät yhä ne ajat, jolloin Auransillan kupeesta pääsi vesibussilla moneen, moneen paikkaan eri puolille saaristoa.

Jos haluaa saada, on pakko antaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Mistä tiedät, että syttyy sota, jos EU hajoaa? kysyi Twitter-tuttu haastavasti.

Rehellinen vastaus on, etten mistään. Eihän sitä voi varmuudella mistään tietää.

Kysymys kuitenkin osoittaa, että monet itsestään selvinä pidetyt asiat eivät enää ole sitä.

Itsekkyyden aika

8 kommenttia Lisää kommentti

Varsinais-Suomen kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari toivoi kirjoituksessaan 10.8., että Turku siirtyisi osallistavan demokratian eturiviin. Samassa kirjoituksessa Rantasaari kirjoitti, että pormestarimalli on eräänlaista hapuilua ilman päämäärää, sillä pormestarijärjestelmä ei lisää kuntalaisten osallisuutta tai tunnetta siitä.

Pormestarimalli lisää luottamusta politiikkaan

0 kommenttia Lisää kommentti

Nykyihminen on vaikeuksissa uutistulvan kanssa. Jos maailman menosta haluaa olla kärryillä, pitää seurata radiota, televisiota, sähköistä mediaa, somea ym. Uutiset ovat kovin usein hyvin masentavia: terroritekoja maailmalla, yt-neuvotteluja Suomessa, yhä aggressiivisemmaksi käyvää poliittista väittelyä…

Mikä ihmeen maakuntauudistus?

0 kommenttia Lisää kommentti

Ehdotan työttömille työnhakijoille kansallista vapaapäivää työnhausta. Perinne alkaa torstaina 18. elokuuta Turusta.

Ylihuomenna torstaina on lupa laittaa CV:t narikkaan ja TE-verkkopalvelut kiinni. Vihan ja katkeruuden tunteet yhteiskuntaa ja sen päättäjiä kohtaan saa työntää taka-alalle.

Työttömät risteilee Förillä

0 kommenttia Lisää kommentti