Ryssäviha ja Suomi-inho

Jos venäläisen ydinreaktorin vastustaminen on ryssävihaa eli russofobiaa, niin suomalaisen turpeen energiakäytön estäminen on fennofobiaa, suomalaisvihaa.

Meille ei kelpaa sen enempää täysin kotimainen kuin puoliksi ulkomainen vaihtoehto. Jäljelle jää tuontienergia? Mitä järkeä tässä on?

11 kommenttia Lisää kommentti
Maanantai 20.10.2014 - 19.30

Ystävämme eläimet

Sirkus Finlandian show viihdytti ja ilahdutti jälleen. Lapsuudesta tuttu kesäkauden ilo käy yhtä hyvin aikuisellekin, kuten taas eilen Kaisaniemessä tuli huomattua. Hienoa että pienessä Suomessa on vielä perinteistä sirkusta. Ensi vuonna uudelleen!

0 kommenttia Lisää kommentti

Eroon bokseripolitiikasta

Yläasteella olin luokkatovereideni kanssa luistelukentän laidalla. Odotukset olivat korkealla, sillä pikkulintu oli laulanut, että sinä päivänä pelattaisiin jääkiekkoa. Kaikki olivat innoissaan. Into laantui kuitenkin nopeasti, kun meille jaettiin kepit ja oranssi rengas. Olimme unohtaneet, että kyseessä oli tyttöjen liikuntaryhmä.
0 kommenttia Lisää kommentti

Pelisäännöt perinnöksi?

Työnantajien halajama lakkosääntöjen uudistaminen uhkaa jäädä kohta eläkkeelle siirtyvältä Lasse Laatuselta hänen seuraajalleen Ilkka Oksalalle. Viestikapulaa nämä työnantajapalatsin työmarkkinajohtajat vaihtavat sankan kutsuvierasjoukon saattelemana viides marraskuuta. Siihen mennessä on tuskin vielä paljon valmista.

3 kommenttia Lisää kommentti

Kirja ei kuole mihinkään

Olin avaamassa Turun 23. kansainvälisiä kirjamessuja lokakuun alussa. Turun kirjamessuilla menee hyvin. Niin kauan kuin ihmisen uteliaisuus uuden oppimiseen säilyy, menee kirjallakin hyvin. Tänä aikana, kun informaatiota tulvii yli äyräiden, on tiedolla ja tarinoilla yhä suurempi paikka ihmisten kyvyssä jäsentää maailmaansa.
0 kommenttia Lisää kommentti