Kaikki se kestää

Miten rauhoitetaan kuuro vauva aamuyöllä? Katseella, kosketuksella ja liikkeellä. Valot päällä valvoen.

Minulle nuo olivat yksittäisiä öitä tuuratessani pienen tytön omaishoitajaa, joka valvoi kaksi vuotta. Pahin yö oli silti jo takana. Silloin tuijotin kännykkää, ettei se soisi. Teho-osastolla lapsen hengitys katkesi liki kahdeksi minuutiksi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Talouspolitiikan valintamyymälä

Ei ole kovin yllättävää, että äskettäisestä ”talousviisaiden” raportista on ekonomistien kesken jo ainakin kolme erilaista mielipidettä. Mieluisin tulevalle hallitukselle on varmasti ryhmän esitys, ettei elvytystä keskeytettäisi eikä suuria julkisen talouden leikkauksia tehtäisi heti vaalivuonna, eikä ehkä heti seuraavanakaan.

15 kommenttia Lisää kommentti

Mansikkakin kyykyttää Palloseuraa

TPS-perhe on käsite Turussa. Mustavalkoinen seura on instituutio, johon jokaisella kaupunkilaisella on oma käyttökokemuksensa. Suurinkaan antiurheilunkuluttaja ei voi välttyä TPS-aiheisista keskusteluista työpaikoilla. Onkin selvää, että TPS on mitä suuremmissa määrin olennainen osa kaupungin identiteettiä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Irti rahan ja talouden vallasta!

Mitä enemmän ollaan irti talouden säännöistä, sitä enemmän vinksahtaa.

Energian hintaa nostettiin lisäveroilla samalla, kun nousukausi korotti öljyn kysyntää. Kallis öljy mahdollisti arktiset poraukset ja syvänmeren pump-
paukset. Myös ydinenergian lisärakentaminen tuli kannattavaksi.

25 kommenttia Lisää kommentti
Maanantai 19.1.2015 - 16.15

Kilpailu ja ihmisen hyvä

S-liike ilmoitti laskevansa perusruokatuotteidensa hintoja jopa 30% nykyisistä hinnoista. Hintojen laskusta ilahtuvat varmasti asiakkaat, tavalliset ihmiset. Kilpailijat päätös sai varmasti pohtimaan omaa hinnoitteluaan.

Hintojen lasku on erinomainen asia.

1 kommentti Lisää kommentti