Tilastokeskus keräsi Suomen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä nettisivuilleen listan asioista, joissa Suomi on maailman kärjessä. Listausta katsoessa tilastokeskuksen vertailut todella puhuvat puolestaan. Tutkimusten ja tilastojen valossa Suomi on muun muassa maailman vakain valtio ja maailman turvallisin maa.

Kolumni: Suomen paras Turku

0 kommenttia Lisää kommentti

Muutoksen pelko on poliittinen polttoaine, joka ei lopu.

Vallantavoittelijat lupaavat menneisyyttä eivätkä tulevaisuutta. Donald Trump lupaa avata Amerikan ruostuneet terästehtaat, palauttaa autotehtaat Meksikosta ja sulkea rajoja ulkomaisilta tuotteilta.

Pelon politiikka toimii

4 kommenttia Lisää kommentti

Olin raskaana ja käymässä ultrassa. Kätilö kysyi, aionko osallistua yhdistelmäseulontaan. Lapsen mahdollisella vammaisuudella ei ollut minulle merkitystä, joten kysyin, oliko tutkimuksesta kenties vauvalle jotain hyötyä. Kätilö ei ymmärtänyt kysymystä.

Lupa tappaa

20 kommenttia Lisää kommentti

Turku sykkii tätä nykyä aika hyvällä tahdilla. Rakentaminen on vilkasta ja telakan tilauskirjat ovat täynnä moneksi vuodeksi eteenpäin. Valtakunnan pääpoliitikot ovat turkulaisia, ja kulttuurin sarallakin riittää roihua, kun Finlandia-palkinnosta kilvoittelee jopa kolme turkulaista.

Tätä lisää, Turku!

0 kommenttia Lisää kommentti