Turkulainen ravintola Cosmic Comic Cafe sai vuosi sitten 300 euron sakot siitä, ettei tarjoilija tulostanut kuittia, koska asiakas ei sitä halunnut. Lounais-Suomen aluehallintoviraston tarkastajan mielestä kuitti olisi silti pitänyt tulostaa paperille. Se ei riittänyt, että ostos lyötiin kassaan.

Ravintolassa ei ole kuittipaikkoa

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

Markkinatalous ohjaa joskus liiketoimintaa kummalliseen suuntaan. Huoltoasemalta ei saa enää auton huoltoa, mutta maitoa, leipää ja kinkkua sieltä kyllä voi ostaa. Bauhausista voi hankkia samalla käynnillä sata neliötä laminaattia, pari viherkasvia ja syödä hotdogin. Apteekissa asiakas saa särkylääkkeet ja pääsee kosmetologille kasvohoitoon.

Mikä on oranssi ja leikkaa ruohon?

0 kommenttia Lisää kommentti

Vajaat neljä miljoonaa suomalaista asuu maakunnissa, joilla on toivoa tulevasta.

Sen sijaan 1,5 miljoonaa asuu alueilla, joilla ei ole tarpeeksi työtä ja niissä toimeentulo perustuu verovaroilla kustannettuihin tulonsiirtoihin. Siitä huolimatta Juha Sipilän hallitus uskoo tasavertaisten maakuntien Suomeen.

Koko maa ei pysy asuttuna

15 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki uudet kansanedustajat eivät ole aloittaneet kovin äänekkäästi. Hjallis Harkimo (kok.) on tähän mennessä puhunut vain kerran. Juha Pylväs (kesk.) ei ole ollut äänessä yhtään enempää, mutta on tehnyt yhden kirjallisen kysymyksen. Pronssin vie Susanna Koski (kok.) yhdellä puheellaan ja kahdella kirjallisella kysymyksellä.

Rinne puhui eniten

0 kommenttia Lisää kommentti