Toriparkki on uhka torikaupalle

Sunnuntaina 19.10 järjestetyssä toriparkki- kyselytilaisuudessa oli surullista kuulla torikauppiaan näkemys: Te ajatte meidät konkurssiin. Torikauppa loppuu. Ei me voida viedä torikauppaamme liittyvää toimintavarastoa eli autojamme minnekään maan alle. Olemme ottaneet huomattavan lainan toimivaan kalustoomme.
0 kommenttia Lisää kommentti

Kultainen vanhuus?

Noin 80-vuotias alkoholisoitunut leskirouva asuu kerrostalossa ja tarjoaa ”päiväkahvit” puolenyön jälkeen humalaiselle miesporukalle säännöllisesti.

Kaikki tai useimmat naapurit tietävät, mutta kukaan ei puutu asiaan. Tarina sai päätöksen vanhuksen jouduttua sairaalaan ja sinne myös menehtyi.

1 kommentti Lisää kommentti

Missä ne Turun putiikit luuraavat?

Yhtenä arki-iltana ajattelin katsastaa, mitä keskustan pienet vaateputiikit tarjoavat. Turun Yrittäjien Putiikkiviikon mainoksesta muistin, että Turun keskustassa on noin sata pientä putiikkia. Mutta missäs niitä oikein olikaan?

Kun ensimmäinen putiikki löytyi, se oli sulkenut ovensa kello 17.30 ja seuraavakin oli jo kiinni.

1 kommentti Lisää kommentti

Ryssäviha ja Suomi-inho

Jos venäläisen ydinreaktorin vastustaminen on ryssävihaa eli russofobiaa, niin suomalaisen turpeen energiakäytön estäminen on fennofobiaa, suomalaisvihaa.

Meille ei kelpaa sen enempää täysin kotimainen kuin puoliksi ulkomainen vaihtoehto. Jäljelle jää tuontienergia? Mitä järkeä tässä on?

26 kommenttia Lisää kommentti
Maanantai 20.10.2014 - 19.30

Ystävämme eläimet

Sirkus Finlandian show viihdytti ja ilahdutti jälleen. Lapsuudesta tuttu kesäkauden ilo käy yhtä hyvin aikuisellekin, kuten taas eilen Kaisaniemessä tuli huomattua. Hienoa että pienessä Suomessa on vielä perinteistä sirkusta. Ensi vuonna uudelleen!

0 kommenttia Lisää kommentti

Eroon bokseripolitiikasta

Yläasteella olin luokkatovereideni kanssa luistelukentän laidalla. Odotukset olivat korkealla, sillä pikkulintu oli laulanut, että sinä päivänä pelattaisiin jääkiekkoa. Kaikki olivat innoissaan. Into laantui kuitenkin nopeasti, kun meille jaettiin kepit ja oranssi rengas. Olimme unohtaneet, että kyseessä oli tyttöjen liikuntaryhmä.
0 kommenttia Lisää kommentti