Elämme löysien puheiden vaarallista aikaa. Hallituksessa tiedetään, että pää on tulossa vetävän käteen. Työttömyystukea maksetaan 700 000 suomalaiselle eli lähes joka neljännelle työikäiselle.

Rakennekorjaukset ovat välttämättömiä. Silti oppositio ohittaa faktat ja huutaa lisävelan puolesta.

Totuus ei paljoa kiinnosta

12 kommenttia Lisää kommentti

Suomen jalkapallon A-maajoukkue pelaa 23 vuoden tauon jälkeen oikeasti panoksellisen ottelun Turussa, kun Kosovon kohtaaminen 5. syyskuuta käynnistää MM-karsinnan. Huuhkajien paluu kaupunkiin, jonka kautta jalkapallo on Suomeen aikoinaan tullut, on hieno asia, mutta seuraavat A-maaottelut lienevät taas harjoitusluonteisia.

Tyhjäksi jäävää ei kannata rakentaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtioneuvosto on laittanut sosiaali- ja terveyshuollon uudistusprosessin ja maakuntien perustamisen alustavat lakiluonnokset liikkeelle. Uudistuksen keskeiset lait tulevat olemaan maakuntalaki, sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislaki, voimaanpanolaki ja maakuntien rahoituslaki.

SOTE EI OL TESO

0 kommenttia Lisää kommentti

Allekirjoittanutkin on pitänyt meteliä siitä, miten kehnot yhteydet Aurajoesta on Turun saaristoon. Harmittelu on syystäkin paikallaan, kun mielessä kuitenkin pyörivät yhä ne ajat, jolloin Auransillan kupeesta pääsi vesibussilla moneen, moneen paikkaan eri puolille saaristoa.

Jos haluaa saada, on pakko antaa

0 kommenttia Lisää kommentti