Suomen hallitus ja ministeriöt ovat toimineet pitkään vastuuttomasti satojatuhansia työtä hakevia kohtaan. Elämän syrjään ja työelämäosallisuuteen pyrkivät ihmiset annetaan tippua vapaapudotuksessa ohi turvaverkon.  Valtiolla on näemmä liikaa rahaa, kun antavat arvokkaan työvoimareservin edelleen rapautua. Päättäjät eivät ole ajan tasalla.

Yhteiskuntavastuutonta toimintaa vuoteen 2019

0 kommenttia Lisää kommentti

Slush on enemmän kuin tapahtuma, se on ilmiö. Muutamassa vuodessa Slushista on tullut yksi maailman merkittävimpiä kasvuyritystapahtumia. Slush on vetänyt viime vuosina Helsinkiin noin 15 000 osallistujaa ympäri maailmaa. Jopa BBC on kehunut, että tapahtuma on ikkuna tulevaisuuteen.

Muutos alkaa Linnanpuistosta

0 kommenttia Lisää kommentti

”Suomen kunnat, ottakaa Turusta mallia”, totesi vihreä helsinkiläinen ystäväni viikonloppuna. Lause oli pääkaupunkilaisen suusta suorastaan hämmästyttävä kuulla, mutta ymmärrettyäni hänen tarkoittaneen joukkoliikennettämme en enää ihmetellyt. Seudullisesta joukkoliikenteestämme Fölistä kuuluu usein hyviä uutisia.

Lisää joukkoliikennettä, enemmän Föliä!

1 kommentti Lisää kommentti

Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

9 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti

Onko Turku kylänraitti ja Tampere valtatie? Tämä ajatus nousi päällimmäisenä mieleen, kun Tampere naulitsi maanantaina puolen miljardin arvoisen monitoimiareenan rakentamisen kaupungin keskustaan. Valtavan kokoiseen hankkeeseen kuuluu 12 000 katsojaa vetävä rakennus, joka palvelee niin urheilun kuin viihteenkin tarpeita.

Pääkirjoitus: Saako Tamperetta kehua?

0 kommenttia Lisää kommentti