Turkulainen (7.10.) kirjoitti mielenterveysyhdistyksen rahahanojen menemisestä kiinni. Syyksi lehti mainitsee sen, että jäsenistö on keväällä valinnut hallituksen sääntöjen vastaisesti.

Timo Laihinen ”pelkää” oikeuskäsittelyn venyvän vuosien mittaiseksi.

ITU voi jatkaa toimintaansa

0 kommenttia Lisää kommentti
Pari otetta viikon uutissaldosta: Polttopulloisku Lammin vastaanottokeskukseen. Tuhopolttaja tuhosi perheen kodin ja auton.

Toimittajan työ ei tänä päivänä ole kovin kiiteltyä. Ikäviä otsikoita, surullisia tarinoita. Jos joukossa onkin jokin hyvä uutinen, se hukkuu surulliseen yleisilmeeseen.

Tehkää uutisia, joista tulee hyvä olo

0 kommenttia Lisää kommentti

Rahasta on helpompi riidellä kuin tunteista.

Yhtäkkiä Suomesta löytyy satoja miljoonia, ellei jopa miljardi euroa pakolaisille, kun on pakko auttaa. Seteleitä ei ole saatu kokoon, kun vanhukset olisivat tarvinneet kuivat vaipat, lisää hoitajia tai lastensairaala olisi pitänyt rahoittaa verovaroista.

Yhdet rahat ja sama jono

15 kommenttia Lisää kommentti

Länsimainen työelämä muistuttaa larppausta, jossa pelaajat on roolitettu yrittäjiksi ja palkansaajiksi. Historia, tuo pelinrakentajista suurin, on koonnut tämän kahtiajaon ympärille kokonaisia yhteiskuntia: verotus, sosiaaliturva, ajan käyttö – kaikki ne riippuvat siitä, kumpaa paikkaa pelaat.

Onko huomenna työmarkkinaosapuolia?

13 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan suurin puolue, keskusta, ei halua ainakaan taistelutta menettää eduskunnan pääsihteerin paikkaa Seppo Tiitisen (kesk.) jäädessä pitkän kauden jälkeen eläkkeelle vuodenvaihteessa. Ehdokaspulasta kärsinyt puolue keksi marssittaa kehiin ympäristöministeriön kansliapäällikön Hannele Pokan, 63.

Pitääkö Pokka?

2 kommenttia Lisää kommentti
On jotenkin hämmentävää, kun maailman huippuestradeja kiertänyt tähti kehuu Turkua yhdeksi maailman kauneimmaksi kaupungiksi. Sopraano Angelika Klas palasi lapsuusvuosiensa kaupunkiin, Turkuun, Tamara-musiikkinäytelmän päärooliin. Klas oli haltioitunut siitä, miten hänen toinen kotikaupunkinsa oli kehittynyt.

Pisteenä iin päälle Logomo-silta ja föri

0 kommenttia Lisää kommentti
Meidän perhe ei pahemmin matkustellut kun olin pieni. Liekö siitä vastareaktio, että isompana onkin pitänyt olla koko ajan menossa. Kustavissa ja Taivassalossa käytiin muutaman kerran, mutta useimmiten kesät vietettiin Osuuskaupan virkistyspaikassa Ruissalon Tuulenpäässä.

Lahnajärven katkarapuvoileivät

0 kommenttia Lisää kommentti