Turun Ekotori on tänä syksynä mukana kauppakeskus Skanssin Skanssiaisviikolla pop up -myymälän muodossa. Myymälässämme pääset tutustumaan Ekotorin toimintaan ja tuotevalikoimiin, ja tekemään edullisia ekolöytöjä. Myymälä on avoinna to-pe 29.9.-30.9. klo 11-19, sekä la 1.10. klo 11-18.

Ekotori goes Skanssi!

0 kommenttia Lisää kommentti

Turun Ekotorilla riittää tänäkin kesänä vilskettä ja vilinää. Ympäristöystävällisiä kulutustottumuksia suosivat kesälomalaiset hankkivat kierrätystavaramyymälöistä uutta ilmettä kesämökeilleen, pihoilleen ja terasseilleen. Kesäajan suosikkituotteita ovat mm. puutarhakalusteet, erilaiset huonekalut ja polkupyörät.

Kahvipullaa ja PokeStopeja Ekotorilla

0 kommenttia Lisää kommentti

Kuudettatoista kertaa kokoonnuttiin ke 15.6. Ruissalon Kansapuistoon Turun Seudun TST ry:n isännöimään, perinteiseen virkistyspäivään. Mukana lohikeittoa nauttimassa ja eri lajeissa kisaamassa oli sekä TST ry:n jäseniä, eläkeläisiä että seutukunnan työttömiä. Ensi vuonna uudestaan − isommalla joukolla!

Ruissalo-päivä Kansanpuistossa

0 kommenttia Lisää kommentti

Taannoin Turun keskustassa kävellessäni todistin tapahtumaa, joka herätti paljon ajatuksia. Vastaani tuli lastenvaunuja työntävä nainen, jolta edessäni raahustava nainen mitä ilmeisemmin pyysi rahaa. Tämä nainen, jolta rahaa oli pyydetty, ei ollut kaksikymppinen tyttönen vaan aikuiseen ikään ehtinyt ja elämänkokemusta saanut henkilö.

Mitä maksaa ihmisyys?

1 kommentti Lisää kommentti