Piilota X Palauta
Lukijan uutinen

Laura Suvanto vaikeuksien kautta sijoituksille

Kommentoi

Askaislaisen Laura Suvannon ratakisat jatkuivat 6-7.8 Kemorassa. Matkaan lähdettiin jo torstaiaamulla, jotta päästäisiin osallistumaan kaikkiin mahdollisiin harjoituksiin.

Torstaina keli suosi Lauran ajoa; aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja autoon saatiin tehtyä onnistuneita muutoksia. Perjantain harjoituksissa saikin ajaa kieli keskellä suuta, sillä taivaan täydeltä satoi vettä ja ajo oli sen mukaista. Kuva: Mico Wikström | canonfotopalvelu.kuvat.fi

”Lauantain aika-ajoissa sain hyvän ajon ajettua, jonka ansiosta pääsin lähtemään ruudusta kuusi. En ollut kovinkaan jännittynyt, koska kahden päivän treenistä oli selvästi ollut hyötyä. Ainoa mikä mietitytti, oli liukas keli ja ensimmäinen mutka.” - tuumi Laura ennen lauantain lähtöä

Valitettavasti lauantain lähdöstä ei kuitenkaan pisteitä herunut, sillä kisa päättyi puolivälissä ulosajoon. ”Liukas keli ja liian kova mutka nopeus teki tehtävänsä. Auto lähti pitkään luisuun ja pyörähti. Valitettavasti menin niin pitkälle hiekoille, etten päässyt enää jatkamaan.” - harmistunut kuski kommentoi. Lauantain ulosajo ei kuitenkaan vaikuttanut sunnuntain lähtöön. Warm-upin neljäs sija toi hyvää fiilistä ajamiseen. Lähtöruutu kuusi pysyi samana. Keli oli kuiva ja aurinkoinen, eikä edellisen päivän monsuunisateista ollut tietoakaan.

Sunnuntain kisa oli tiukkaa kilpailua alusta alkaen. Parhaimmillaan Lauran sijoitus oli 4. ja taisteli jopa sijoituksesta 3. mutta radalla olleen öljyn vuoksi päätyi kääntymään hiekalla, joka tiputti sijoitusta. Maalissa kuitenkin ehjänä sijoituksella 7.

”Vaikka sunnuntain sijoitus vähän itseäni harmittaa, on ainakin näytetty kilpakumppaneille, että täältä tullaan kovaa takaa! Auto toimii loistavasti ja kuskilla on ollut koko viikonlopun hyvä fiilis. Kisat jatkuvat Ahveniston päätös finaalissa 9-10. syyskuuta. Sieltä lähdetään hakemaan pokaali sijoitusta.”- lopetteli Laura Kemorasta.

www.jamracing.net

JAMRacing  

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.