Esim. 22.11.2014
Esim. 22.11.2014
19.5.2012 (Koko päivä)
Musiikki

Lapko Naantalin Kuparockiin

Kuparivuoren urheilutalo

Kuparivuorentie 1 Naantali

Kuparock järjestetään 19.5.2012 klo 18–22 Naantalin Kuparivuoren urheilutalolla.”Kuparock on perinteisesti järjestetty ulkokonserttina, mutta muutamien sateisten vuosien jälkeen päätettiin siirtää konsertti sisätiloihin” kertoo nuoriso-ohjaaja Jari Kaulio. Kuparockin pääesiintyjäksi saapuu juuri uuden levynsä julkaiseva LAPKO.

Lapko on alkujaan Harjavallasta lähtöisin oleva vaihtoehtorockyhtye. Lapko julkaisee uuden studioalbu-min "ΓΟΛΕ" 9. toukokuuta. Uuden levyn yhteydessä Lapko soittaa useita keikkoja suomessa ja saapuu ensimmäistä kertaa myös Naantaliin. Lähes kymmenen vuotta sitten julkaistun "The Arms" -debyytin jälkeen Lapko on soittanut keikkoja yli 15 maassa Japanista Yhdysvaltoihin, ja sen kolme viimeisintä albumia ovat sijoittuneet Suomessa albumilistan top 3:een. Yhtyeen viimeisin, kriitikkojen ylistämä levy oli myös Emma-ehdokkaana. "ΓΟΛΕ" on järjestyksessään yhtyeen viides pitkäsoitto.

Harmi on nuori Naantalilainen yhtye. Harmin musiikki on suomenkielistä poprockia, ja bändi perustettiin syksyllä 2011. Harmi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä useita keikkoja nimeään tunnetuksi mm. tämän vuoden Turku Bandstand -finaalipaikalla ja itseltään kuulostavalta musiikillaan

Nordic Empire on turkulais-naantalilainen progressiivista metallia soittava bändi, joka perustettiin syksyllä 2010. Nordic Empire valittiin Turun Bandstand kilpailusta Turku Rock Academy – projektiin, jossa pyritään hiomaan paikallisista lupaavista bändeistä timantteja.

Haumea on uusi viime vuoden lopussa perustettu naantalilainen bändi. Oma tyyli on vielä haussa mutta odotettavissa on versioituja rockin klassikoita ja omaa vaihtoehtoisempaa materiaalia.

The Great White Buffalo on aloitteleva Naantalilainen bändi, joka soittaa Kuparockissa debyyttikeikkan-sa.

Kuparock haluaa tuoda esille nuoria aloittelevia Naantalilaisia bändejä, yhdessä jo tunnetumman bändin kanssa sekä tarjota nuorille vaihtoehtoista tapaa viettää lauantai-iltaa elävän musiikin parissa.

Kuparock on ikärajaton, päihteetön ja maksuton.

Kellonaika: 
18:00-22:00
Kuparivuorentie 1
Kuparivuoren urheilutalo