Vaalikoneemme on nyt avattu!

Vapaa-aika

Koroisten viikko aloittaa kesäkuun

Koroisten viikon tapahtumajärjestäjiä ja LUMO-keskuksen työntekijöinä toimivat muun muassa Tekla Salminen (vas.) ja Vilma, Päivi Kukkonen, Jaakko Erola, Aija Möysä, Mika Ketola, Ulla-Maika Vuorinen, Pertti Pussinen ja Päivi Simi.

Kaupunginosaviikot jatkuvat kesäkuun ensimmäisellä viikolla Koroisten viikolla. Koroisten viikolla 4.-10.6. alueeseen voi tutustua erilaisten opastettujen kierrosten avulla tai itsenäisesti Rasteilta ristille-ohjelmavihkosen kanssa. Opastetusti viikon aikana pääsee kiertämään Ingegerdinpuistossa, Maarian kirkkomaalla sekä Taskulan ja Virusmäen esikristillisillä asuinpaikoilla.

LUMO-keskuksessa voi käydä tutustumassa Värivärinää luonnosta-näyttelyyn ja omia taitojaan voi koetella maksuttomassa kangasvärjäyspajassa, myös villan ja langan värjäykseen on mahdollista viikon aikana tutustua. Vanhojen ikkunoiden kunnostuksesta kiinnostuneille järjestetään ikkunoiden korjausneuvontaa ja työnäytös, aiheeseen tutustutaan myös luennon avulla.

Tämän kaiken lisäksi viikolla vietetään Hamaron markkinoita, vastaanotetaan kesä yhteislaulutilaisuudessa Maarian pappilan pihalla ja tutustutaan villivihanneksiin. Myös vesilaitosmuseon ovet ovat avoinna.

Kaupunginosaviikkojen ohjelmassa on myös runokilpailu, jossa palkitaan oivaltavin kaupunginosaruno sekä hauska haastekorttikampanja, jonka avulla voi haastaa naapurin, tutun tai tuntemattoman ilostuttamaan muita kanssaturkulaisia.

www.kaupunginosaviikot.net

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat