Salasuhdetta netistä etsivä: Avioseksi on kuin Edam-juustoa

Toiset hakevat netistä salasuhdetta piristämään omaa vakituista parisuhdetta.

.

”Avioseksi on kuin Edam-juustoa: ei yllätyksiä, mutta ainakin tiedän mitä saan. Jos saan.” Näin kirjoittaa 43-vuotias Pate Victoria Milan -salarakassivustolla. Pate on yksi niistä miehistä, jotka etsivät itselleen pientä piristystä varatun miehen arkeen netin kautta.

Sivustolla niin miehet kuin naisetkin etsivät itselleen seikkailua, ja sivusto tarjoaa kanavan juuri heille, joita parisuhteen turvalliset rutiinit kyllästyttävät.

Victoria Milan mainostaakin olevansa Suomen ensimmäinen deittipalvelu juuri heille, jotka ovat avioliitossa tai parisuhteessa.

Sivustolla voi esiintyä täysin anonyyminä, mutta rohkeimmat lisäävät oman pärstänsä profiilin jatkeeksi.

Esimerkiksi Pate poseeraa etelänlomalla speedoissaan – ihan vain, että tuleva salarakas saisi kuvan, millainen mies on kyseessä.

Moni kuvista on otettu lomamatkalla ja tunnistettavuus lähes taattu.

Pate on yksi niistä harvoista, jotka uskaltavat etsiä seuraa kuvan kanssa. Suurimmalla osalla kuvaa ei ole lainkaan ja lähes poikkeuksetta kuvista on sumennettu kasvot.

Moni kuvista on kuitenkin otettu lomamatkoilla, joten jos oma puoliso sattuu profiilin löytämään, on tunnistettavuus lähes taattu.

Eräs naimisissa oleva mies kuitenkin toteaa profiilissaan, että mikään, mikä on luonnollista, ei voi olla hävettävää. Siksipä hän näyttää rohkeasti omat kasvonsa peittelemättä, jotta tuleva salapupunen saa selkeän kuvan, minkälainen mies on tarjolla.

Victoria Milanissa saa sitä mitä tilaa.”

Victoria Milanilla on arvion mukaan Suomessa huimat 82 000 käyttäjää. Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula arvelee, että palvelussa viehättää juuri sen selkeys: sivustolla saa sitä, mitä tilaa.

– Sivustolla voi suoraan leikkiä kaltaistensa kanssa. Muilla deittisivustoilla pääasiassa sinkut tapaavat toisiaan, mutta Victoria Milanissa käyttäjä tietää, mitä saa.

Uusi-Kerttula on aiemmin kertonut toivovansa hartaasti, ettei kenenkään tarvitsisi käyttää salasuhdesivuston palveluita. Toisaalta Uusi-Kerttula toivoo myös, että käyttäjät löytäisivät palvelun kautta suolan myös olemassa olevaan parisuhteeseen.

– Käyttäjämme hankkivat muualta sen, mitä omasta parisuhteesta ei saa. Joillekin se auttaa jaksamaan nykyistä suhdetta paremmin, toisille sivusuhde saattaa muistuttaa jopa siitä, mikä omassa suhteessa onkin tärkeää, Uusi-Kerttula tiivistää.

toimitus