Voita lippuja Sirkus Finlandiaan!

Kaupunkilehti Turkulainen ja Sirkus Finlandia järjestävät lukijakilpailun, jossa voi voittaa viisi (5) kahden (2) hengen lippua sirkuksen näytöksiin. Legendaarinen Sirkus Finlandia esiintyy Turun Kupittaalla 21.-26. elokuuta, Liedon Loukinaisten kentällä 27. elokuuta ja Naantalin Teljentien kentällä 1.-2. syyskuuta.

Kilpailun nimi on ”Sirkus Finlandia on kohta täällä! Tunnetko sinä sirkuslaisia?”. Olet varmaan nähnyt sirkustirehtöörin, mutta tiedätkö mikä hänen nimensä on? Jos tiedät, kerro se meille.

Lähetä vastauksesi 20.8. mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Voittajille ilmoitamme tiistaina 21.8. ja voittajien nimet julkaistaan Turkulaisessa 22.8.

Onko kuvassa oleva sirkustirehtööri Carl-Johan Jernström, Carl Jernström Jr vai Calle Jr? Vihje: Vastaukseksi hyväksytään kaikki vaihtoehdot.

Sirkus Finlandiassa esittelee tänä vuonna muun muassa suomalaista pariakrobatiaa, yksipyöräisellä ajon mestarin, vatsastapuhujan, jonglöörit ja Euroopassa mainetta niittäneen taikurin. Brasiliasta saapuu Suomen oloissa ennennäkemätön surmanajoryhmä useine moottoripyörineen. Näytöksessä nähdään myös kiinalaista tasapainoilua, kissoja kouluttajineen, tasapainoilua korkealla ilmassa ja venäläisen aisan mestareita. Mukana on tietysti myös koko illan klowni Bonbon. Tunnelman telttaan luo 9-henkinen sirkusorkesteri.

toimitus