Vaalikoneemme on nyt avattu!

Vapaa-aika

Kaupunginosaviikkojen haku on taas käynnissä

Kaupunginosaviikkojen ohjelmistoa koordinoiva Kaupunginosaviikkojen tukiyhdistys ry on käynnistänyt avoimen ohjelmahaun ensi vuoden Kaupunginosaviikkoja varten. Kaupunginosaviikot haastaa nyt turkulaiset jälleen ideoimaan miten omaa kaupunginosaa voisi elävöittää uusien tai perinteisten tapahtumien merkeissä.

Ensi vuoden teemat ovat paikallinen omaleimaisuus ja identiteetti, kulttuurit kohtaavat, osallistu ja vaikuta, tulevaisuuden Turku sekä työn ja tiedon Turku. Hakemalla mukaan voi samalla hakea rahoitusta max. 2000 euroa tapahtumista koituvia kustannuksia varten. Mikäli taho haluaa järjestää ohjelmaa Kaupunginosaviikoille tammi-huhtikuussa 2013, niin hakea pitää 15.11.2012 mennessä. Jos haluaa taas ehdottaa ohjelmaa touko-joulukuu 2013 välille, niin hakuaikaa on 28.2.2013 asti.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä ohjelmahaun hakulomakkeen ja muut tarvittavat lomakkeet. Lomakkeet ja lisäohjeet löytyvät Kaupunginosaviikkojen nettisivuilta kaupunginosaviikot.net.

Turun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta jatkava Kaupunginosaviikot-ohjelmasarja esittelee Turun kaupunginosia yksi kerrallaan viikon mittaisina ohjelmakokonaisuuksina.

Viikkoja koordinoimaan perustettiin tammikuussa 2012 Kaupunginosaviikkojen tukiyhdistys ry. Kaupunginosien erityispiirteitä korostavien viikkojen ohjelma kumpuaa alueilta, asukkaiden ideoista ja toteutuu yhdistysten, järjestöjen, seurojen ym. paikallisten tahojen järjestämänä.

Kaupunginosaviikkojen ohjelman avulla voi tutustua eri kaupunginosien ominaispiirteisiin ja viikoille toivotetaan tervetulleeksi sekä alueen omat asukkaat että muut turkulaiset. Tänä vuonna toteutettiin 13 Kaupunginosaviikkoa toukokuusta syyskuuhun.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat