Vaalikoneemme on nyt avattu!

Vapaa-aika

Ensi viikolla huikea kattaus Kaupunginosaviikoilla

Nummenpakalla tanssittiin kesäjuhlilla myös vuonna 2013.

Miika Neulaniemi

Kaupunginosaviikkojen vuoden 2014 toinen kattaus on viikolla 21. Tarjonta on nyt ennätysmäisen laajaa ja nimen omaan laajalle levinnyttä, sillä viikkoja vietetään samaan aikaan kolmessa eri kohteessa.

Runosmäki on mukana Kaupunginosaviikoilla ensimmäistä kertaa. Kumppanikseen se on saanut Kärsämäen. Ohjelmassa on muun muassa ekologista kampanjointia ja kotiseudun siistimistä sekä nappuloiden urheilutapahtumia. Torstaina on Runosmäkipäivä nuorisotalolla.

Pohjolaan ja Raunistulaan kannattaa tänä keväänä tutustua ennen kaikkea erilaisten kierrosten kautta. Ohjelmistosta löytyy arkkitehtuurikierros, kuuntelukävelyitä, draamakierros ja polkupyöräkierros. Keskiviikkona on Reino Helismaan tekstiin perustuvan Suutarin tyttären pihalla -näytelmän ensi-ilta Konsan kartanolla. Viikonloppuna puutalokaupunginosia värittävät Pohjolan pihat -tapahtuma, kylvöjuhlat, kuperkeikka-tapahtuma ja Raunistulan kirppis.

Nummenpakan ohjelmisto tarjoaa muhkeat 26 tapahtumaa. Ohjelmistosta löytyy taatusti jokaiselle jotain: Kuuvuoren kentän avajaiset, Nummenpakan kesäjuhla, Pakan parlamentti, Pakan Paserus, Lyylinpäivän kaffeet, perinteiset siltatanssit, Kuuvuorirock ja Vintage! Kuralan kyläjuhlat.

Kaupunginosaviikot kannustaa ihmisiä koputtamaan toukokuussa naapurin oveen ja ottamaan Selfie-kuvia naapurin kaa. Kuvat jaetaan facebook.com/Kaupunginosaviikot -sivustolla. Kuvia voi ladata myös Twitteriin ja Instagramiin #KaupunginosaSelfie tunnuksella.

Viikkojen tarkka ohjelma löytyy osoitteesta www.kaupunginosaviikot.net

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat