Paikalliset

Auta lahjoittamalla vanhat lelut tai vaatteet

Turussa vapaaehtoisvoimin toimiva Hope hakee jälleen tavaralahjoituksia köyhien lapsiperheiden avuksi. Järjestö ottaa vastaan sekä lastentarvike- että rahalahjoituksia. Yhdessä perheessä turhiksi jääneet vaatteet, lelut, harrastusvälineet ja muut kodin tavarat voivat olla todellinen pelastus toisen lapsiperheen ahdingossa.

 – Tavaran pitää olla hyväkuntoista ja ajanmukaista. Sellaista, mitä voisi käyttää omallakin lapsella. Myös yritykset ovat tervetulleita lahjoittamaan ylijäämätavaroitaan kauttamme, Turun seudun Hopen tiiminvetäjänä toimiva Anu Jääskeläinen kertoo.

Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää paljon lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa puolesta. Avioero, onnettomuudet, sairaudet, kuolema, konkurssi ja muut odottamattomat kriisit voivat sotkea perheen elämän vuosiksi eteenpäin ja vaikuttavat väistämättä myös lapsiin ja heidän hyvinvointiinsa. Tätä hyvinvointia voi edistää lahjoituksilla.

– Suurimpana pullonkaulana auttamisellemme on tällä hetkellä varaston ylläpito. Varastolle olemme saaneet ihanasti lahjoituksia, mutta lajittelevia käsiä puuttuu, Jääskeläinen toteaa.

Varastolle voi tulla auttamaan aina maanantaisin päivystysaikaan kello 17–19 ja usein myös keskiviikkoisin kello 10–12 joku on paikalla. Kaikki apu tulee tarpeeseen.

Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta 13 paikkakunnalla Suomessa. Yhdistys syntyi vuonna 2009 suomalaisten kotiäitien ideasta.

Lisätietoja: www.hopeyhdistys.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat