Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Pohjoisen Kaupunginosaviikot käyntiin

Tortinmäessä on ohjelmaa Kaupungiosaviikoilla.

Arkisto
Kaupunginosaviikkoja vietetään keskellä kesää Pohjois-Turussa: Paattisissa ja Tortinmäellä sekä Maariassa. Kesälomalaisille on tarjolla paikalliskulttuuria keskellä kaunista maaseutua: Paattisissa ja Tortinmäellä (14.7.–20.7.) sekä Maariassa (4.8.–10.8.).

Viikon alussa voi kokea kesän taikaa Tortinmäen tanssilavalla. Anniina Mäen taidenäyttely Klootin torpassa esittelee nuoren taiteilijan tuotoksia pitkin viikkoa. Yhteinen oma -draamaesitys kertoo ihmissuhdekiemuroista keskellä maaseutua. Komediaakin sisältävän draaman ensi-esitys on keskiviikkona 16.7. Paattisiin voi tutustua Turun Ladun järjestämällä pyöräkierroksella keskiviikkona 16.7. tai Kai Kaiturin vetämällä kävelyretkellä torstaina 17.7.

Maarian viikko esittelee alueen historiaa ja tarjoaa yhteisöllisiä tapahtumia. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa pistäytyä Paimalan wanhan koulun muisteloissa maanantaina 4.8. tai näyttelyssä, jossa esitellään alueen historiaa kuvin ja videoin perjantaina 8.8. Maarian altaalla järjestetään ympäristötietousretki tiistaina 5.8. sekä suunnistushenkinen perheulkoiluretki torstaina 7.8. Viikolla voi myös piipahtaa yhteislauluillassa keskiviikkona 6.8, afganistanilaisessa iltapäivässä lauantaina 9.8. tai Laurinpäivän juhlassa sunnuntaina 10.8.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat