Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Haku Kaupunginosaviikoille käynnissä

Turkulaiset yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat ideoita ja ehdottaa ohjelmaa tämän vuoden Kaupunginosaviikkoja varten ohjelmahaun kautta. Mukaan haetaan perinteisten tapahtumien lisäksi uusia tapahtumia sekä toimijoita.

Kulttuuripääkaupunkivuotta jatkava Kaupunginosaviikot –ohjelmasarja esittelee Turun kaupunginosia yksi kerrallaan viikon mittaisina ohjelmakokonaisuuksina. Viikkoja koordinoimaan perustettiin tammikuussa 2012 Kaupunginosaviikkojen tukiyhdistys ry.  Kaupunginosien erityispiirteitä korostavien viikkojen ohjelma kumpuaa alueilta, asukkaiden ideoista ja toteutuu yhdistysten, järjestöjen, seurojen sekä muiden paikallisten tahojen järjestämänä. Kaupunginosaviikkojen ohjelman avulla voi tutustua eri kaupunginosien ominaispiirteisiin ja viikoille toivotetaan tervetulleeksi sekä alueen omat asukkaat että muut turkulaiset.

Tämän vuoden teemat ovat paikallinen omaleimaisuus ja identiteetti, kulttuurit kohtaavat, osallistu ja vaikuta, tulevaisuuden Turku sekä työn ja tiedon Turku. Mukaan toivotaan erityisesti uusia tapahtumia perinteisten tapahtumien lisäksi. Hakemalla mukaan voi samalla hakea rahoitusta tapahtumista koituvia kustannuksia varten. Ohjelman Kaupunginosaviikoille valitsee puolueeton asiantuntijaraati.

Hakuaika Kaupunginosaviikoille touko-kesäkuussa päättyy 31.3. Heinä-joulukuun tapahtumajärjestäjille haku on käynnissä vielä 30.4. saakka.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä ohjelmahaun hakulomakkeen ja muut tarvittavat lomakkeet. Lomakkeet ja lisäohjeet löytyvät Kaupunginosaviikkojen nettisivuilta kaupunginosaviikot.net.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat