Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Tyttöjen Talo myös Varissuolle

Varissuolle avataan uusi Turun Tyttöjen Talon toimipiste perjantaina 5. syyskuuta. Talon toiminta on tarkoitettu yläkoululaisille tytöille ja heidän vanhemmilleen. Avajaisissa on tarjolla tekemistä ja herkkuja koko perheelle sekä Tyttöjen Talon toiminnan esittelyä.  Avajaiset ovat kello 17-20 ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin.

Varissuon toimipisteen toimintaan tulee kuulumaan muun muassa erilaisia tytöille tarkoitettuja harrastusryhmiä ja yksilöllistä keskusteluapua. Vanhemmat puolestaan pääsevät tutustumaan tiloihin ja toimintaan ja esimerkiksi maistelemaan tyttöjen kokkausryhmässä valmistamia herkkuja. Ryhmätoimintaa talolla on kolmena päivänä viikossa. Lisäksi maanantaisin on avointa toimintaa, jonka aikana tarjotaan välipalaa ja apua läksyissä. Normaalikoululla jatkuu keskiviikkoisin Tyttöjen Olohuone -toiminta.

Turun Tyttöjen Talon uusi Varissuon toimipiste sijaitsee osoitteessa Kousankuja 4 C 68. Uusi toimipiste perustettiin Varissuolle niiden tyttöjen tavoittamiseksi, joilla ei ole mahdollisuutta tulla keskustan toimintojen pariin. Varissuon toiminnan rahoittaa Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) Emma & Elias -avustusohjelma. Lisäksi Turun kaupunki avustaa hanketta tilavuokrissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat