Vaalikoneemme on nyt avattu!

Vapaa-aika

Kaupunginosaviikot neljällä eri alueella

Kärsämäessä ja Takakirveellä sekä Pohjolassa ja Raunistulassa vietetään Kaupunginosaviikkoja 20.5.-26.5. Kärsämäen ja Takakirveen viikon tapahtumat innostavat ihmisiä ulkoiluun, sillä jokainen tapahtuma on ulkotiloissa. Ohjelmisto kehottaa asukkaita alkuviikosta lähtien talkoisiin Paltan sorakuopille ja Kärsämäen jalkapallokentälle tai osallistumaan vaikka romunkeräyskampanjaan viikonloppuna.

Alueen asukkaat ja muut turkulaiset voivat myös tutustua alueeseen opastettujen bussikierrosten kautta. Koko perheelle on lisäksi tarjolla Kärsämäen koulun avointen ovien puutarhatapahtuma, tapahtuma Rientolan pihalla, metsäseikkailu ja Nappulat nurmella –turnaus.

Pohjolan ja Raunistulan viikko-ohjelma tarjoaa kulttuuria niin lapsille kuin ikä-ihmisillekin. Auralan kansalaisopistossa järjestetään lasten taidenäyttely, karaoketapahtuma, senioreiden käsityönäytöksiä, kankaanpaino-workshop ja kirpputori. Viikon lopuksi Pohjolaan voi tutustua Pohjolan piha-tapahtuman, bussikierroksen tai Logomon kierrosten kautta. Raunistulaan voi tutustua taas bussikierroksen, paikan historiaa käsittelevän luennon tai Dead Ends –nukketeatteriprojektin kautta. Raunistulan viikkoa täydentävät muun muassa kylvöjuhlat ja pihakirppikset.

Kärsämäkeen, Takakirveeseen, Pohjolaan ja Raunistulaan voi tutustua myös kerralla pyöräretken kautta. Se on ensimmäinen samaan aikaan kahdella Kaupunginosaviikolla toteutuva tapahtuma. Pyöräretki starttaa tiistai-iltana ja lauantaiaamuna Tuomiokirkolta. Pyöräkypärä siis mukaan ja kaupunki tututuksi!

www.kaupunginosaviikot.net

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat