Minne mennä

Kuvia Seilistä Logomossa

Logomo-teatterissa on avautunut valokuvanäyttely Seilistä. Näyttelyn takana on Fotarit, Naantalin opiston valokuvausryhmä. Syksyllä 2013 ryhmä kävi kuvaamassa Kakolaa ja 2014 keväällä vuorossa oli Seilin saari.

Tunneilla tehtiin pohjatyötä kuvausmatkalle, etsittiin tietoa Seilin kohtaloista ja erilaisista lähteistä saaren historiaan. Sattumalla törmättiin myös tietoon tulevasta Seili–musikaalista, ja kun selvisi että näytelmän työryhmä on tehnyt produktion myös Kakolasta, ryhdyttiin yhteistyöhön.

Ryhmä toivoi yhteistyötä ja sai sen: tarjoutui mahdollisuus järjestää valokuvanäyttely Seili-musikaalin yhteyteen. Suurimmalle osalle kuvaajista näyttely on ensimmäinen ja tilanne kuvien esittämiselle kaikille ainutlaatuinen.

”Seili - Yksinäisyyden kuvia” –näyttelyssä nähdään kuvaajien tuottamista sarjoista koostettu kuvallinen kertomus sarjan tosista ja epätosista tarinoista. Kuvissa näkyy hulluutta, rakkautta, sen menettämistä, toivon menettämistä ja sen hiljaista elättelyä, yksinäisyyttä ja eristäytyneisyyttä. Myös saaren asukkaiden traagiset tarinat, lapsensurmat ja terveenä saareen joutuneiden hulluuteen vajoaminen, ovat kuvissa läsnä.

Näyttely on esillä Logomo-teatterin aulassa vuoden loppuun asti. Samanaikaisesti Logomossa esitetään Turun kaupunginteatterin Seili-musikaalia.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat