Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Käy katsomassa kuvia Turun kaupunginosista

Viisi valokuvajaa dokumentoi turkulaisten arkea tänä keväänä ja kesänä. Valokuvaprojekti Kurkistus kaupunginosiin päättyy elokuussa näyttävään valokuvanäyttelyyn Turun pääkirjastossa.

Kuvia voi katsella kuitenkin jo nyt, sillä valokuvaajat tekevät läpi kesän kuvablogia. Voit käydä kurkkaamassa, oletko itse osunut kuviin tai miltä eri kaupunginosissa näyttää.

Kulttuuriosuuskunta Jatkojohdon valokuvaajat etsivät kameroineen kohteita muun muassa Martissa, Raunistulassa, Länsi-Turussa, Kärsämäessä ja nummenpakalla. Kuvissa näkyy arjen riemu kaikissa väreissä: miten pihoilla hoidetaan puutarhaa ja hypitään trampoliinilla, kauppakassien kanssa pyöräillään ja auringossa nautitaan vapaahetkestä.

Projekti on osa kevään 2013 Kaupunginosaviikkojen ohjelmaa. Kurkistus kaupunginosiin -projektissa ovat mukana valokuvaajat Maria Halkilahti, Ville Mäkilä, Börje Forsblom, Carita Vanninen ja Pia Jalkanen sekä tuottajat Emmi Kantonen ja Paula Kemppainen. Näyttelyn rahoittajana toimi Kaupunginosaviikot 2013.

Kuvablogia voi seurata osoitteessa: www.kurkistuskaupunginosiin.blogspot.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat