Vaalikoneemme on nyt avattu!

Minne mennä

Kaupunginosaviikot tarjoavat vinkkejä asukkaiden aktivointiin

Turun Kaupunginosaviikot antaa vinkkejä asukkaiden innostamiseen 13.11. kello 16.30-19.30 nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa. Maksuton koulutus on avoin kaikille varsinaissuomalaisille.

Katri Arnivaara esittelee ensin Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan alueellista yhteistyön mallia. Sen jälkeen Pia Bartsch kertoo kokemuksistaan Saaren Kartanon yhteisötaiteilijana. Koulutuksen pääpuhujana toimii pitkän linjan draamakasvattaja, sosiokulttuurinen innostaja ja opettaja Jouni Piekkari. Hän kertoo osallistavan toiminnan prosessista ja omista kokemuksistaan mm. Pansion vastaanottokeskuksessa. Hän antaa myös käytännön vinkkejä asukkaiden aktivointiin.

Piekkarin tie sosiokulttuuriseksi innostajaksi kulki yliopiston etnografiaopintojen ja Sambian kautta. Hän tutustui Sambiassa yhteisöteatterin maailmaan, josta hän sai kimmokkeen ryhtyä itse innostajaksi. Suomeen palattuaan Piekkari huomasi kuitenkin ettei Suomessa ollut juuri yhteisöteatteria tai sosiokulttuurista toimintaa. Piekkari lähtikin itse työskentelemään asuinalueiden innostamishankkeissa, joissa asukkaita heräteltiin vaikuttamiin omiin ja elinympäristön ongelmiin.

Kaupunginosaviikot kouluttaa -koulutussarja päättyy viestintäkoulutukseen 11.12, johon voi myös jo ilmoittautua. Ilmoittautumiset Kaupunginosaviikkojen koordinaattorille Miika Neulaniemelle: [email protected] / 044 526 3906. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin, Humakin sekä Auralan Setlementti ry:n kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat