Paikalliset

Uusi hakupalvelu etsii juhlapaikat

Venuu-tiimi juhlistaa hakupalvelun laajentumista Turun seudulle.

Uutta asuntoa etsitään Oikotie.fi-, Etuovi.com, Jokakoti.fi tai vastaavilta hakupalveluista. Aalto-yliopiston opiskelijat ovat rakentaneet nyt hakupalvelun, jolta voi etsiä sopivaa juhlatilaa.

Venuu.fi -hakupalvelu rakennettiiin ensin Helsingin alueelle. Maaliskuusta alkaen sivustolta voi hakea juhla-, kokous- ja saunatiloja myös Turun alueelta.

–  Tavoitteenamme on tuoda perinteisten vaihtoehtojen lisäksi myös kaikki jännimmätkin tilat ihmisten saataville – tyhjät teollisuushallit, teatterit ja Turun linnan salaiset kidutuskammiot, sivuston perustaja Jasu Koponen kertoo.

– Tavoitteemme on siis luoda tietynlainen ”tapahtumien Amazon”.

Koposella on Turun juhlatilojen kartoittamisessas yksi etu: nuori mies on lähtöisin Turusta ja käy siksi usein Turussa. Opiskelupaikka vain vei Helsinkiin.

Uudessa hakupalvelussa on tällä hetkellä kaikkiaan lähes 400 tilaa, joista Turun seudulta noin 80. Palvelua laajennetaan kaiken aikaa.

– Jos satut tietämään vielä kiven alla olevia upeita tai jänniä tiloja, olisi mukava saada siitä vinkki sähköpostilla, Koponen heittää toiveen.

Mutta mitä uusi hakupalvelu tarjoaa, jos on etsimässä paikka vaikkapa 50–60 hengen kantribileiden järjestämiseen? Vaatimuksena voisi olla, että tilassa on karaokelaitteet, tanssitilaa ja paikka, jossa voi paistaa varrasbossua.

– Täytyy sanoa, että aika paha toimeksianto, Koponen naurahtaa, mutta hakupalvelu löytää kyllä muutaman hyvän paikan kantribileille: TuKy Parkki eli Pyrkivän urheilutalo, Kavalton tila Piikkiössä sekä Villa Kajuutta Paraisilla.

Ylioppilasjuhlille, joihin tulisi noin sata vierasta, hakupalvelu ehdottaa Villa Järvelää Liedossa, Hus Lindmania ja Turun linnaa.

Varpajaiset saunailtoineen noin 20:lle kaverille onnistuisivat hakupalvelun mukaan ainakin sellaisissa paikoissa kuin Urheilusauna, Ravintola Maunon sauna, Kiitoradan tilaussauna ja Ravintola Julianin kattosauna Attica.

Hakupalveluun pääsee tutustumaan tästä: http://venuu.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat