Paikalliset

Janne Kaijärvi on valittu Turkulaisen päätoimittajaksi

Janne Kaijärvi, 49, on nimitetty Kaupunkilehti Turkulaisen päätoimittajaksi. Kaijärvi siirtyy tehtävään Leia Media Oy:n mediajohtajan toimesta. Kaijärvi on vastannut myös sanomalehtien ja aikakauslehtien kansallisessa Next Media-hankkeessa paikallisuuteen keskittyneestä tutkimuskokonaisuudesta.

Aikaisemmin Kaijärvi on toiminut päätoimittajana Sanoma Newsin Vartti-kaupunkilehdissä, Metro-lehdessä ja Uutislehti 100:ssa. Kaijärvi on toiminut myös Espoossa ilmestyvän kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajana ja toimittajana Talouselämä-lehdessä.

– Kaijärvellä on pitkä kokemus toimittajana, toimitusten esimiehenä ja kaupunkilehtien tekijänä. Digitaalisen julkaisemisen asiantuntijana hän tuo vahvaa osaamista ja voimaa Turkulaisen kehittämisessä verkko- ja mobiilimarkkinoille, sanoo Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Turkulainen ilmestyy kahdesti viikossa Turun talousalueella ja sillä on 106 000 lukijaa (KMT 2013) ja noin 17 000 viikoittaista verkkolukijaa. Turkulainen kattaa 90 prosenttia Turun kaupungin talouksista ja on siten kaupungin laajalevikkisin lehti.

Kaijärvi siirtyy Turkulaiseen viimeistään 1.5.2014. Turkulaisen nykyinen päätoimittaja A-P. Pietilä jatkaa Suomen Lehtiyhtymän kaupunkilehtiryhmän julkaisujohtajana ja Keskisuomalainen-konsernin kaupunkilehtimatriisin johtajana.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat