Paikalliset

Tarot-Tuula siirtyi televisioon

Tuula Huhtala on tehnyt tarot-tulkintoja vuodesta -86.

Televisiossa sub-kanavalla kuukausi sitten alkanut Astral TV on saanut mukaansa myös epäilevästi puhelintulkintoihin suhtautuvan tarot-tulkitsija Tuula Huhtalan. Huhtalan mukaan hänet pyydettiin mukaan erityisesti siksi, että ohjelma kaipasi mukaan jo valmiiksi tuttuja kasvoja.

Huhtalan mukaan televisiossa tapahtuva tulkinta eroaa merkittävästi perinteisestä puhelintulkinnasta, jonka tekemistä Huhtala on karttanut.

– Television kautta asiakkaat näkevät suoraan kenen kanssa puhuvat. He näkevät myös kortit ja hinnat.

Huhtalan mukaan yhteys tulkittavaan on helppo luoda television välityksellä. Kun kortit ovat pöydällä ja kamera lähellä, kokee Huhtala asiakkaan äänen tuovan myös koko asiakkaan samaan tilaan. Ilman yhteyttä ei tulkitseminen Huhtalan mukaan olisi mahdollista.

– Voin tulkita vain ihmiselle, jonka olen tavannut joko henkilökohtaisesti tai tv:n välityksellä.

Käytännössä Astral TV toimii puhelinvaihteen kautta. Linojoilla olevista henkisen alan ammattilaisista yksi on ruudussa ja muut ovat taustalla. Vaihteeseen vastaava henkilö ohjaa asiakkaan joko ruutuun tai taustatiimille. Taustatiimiin kuuluu esimerkiksi selvänäkijöitä, energian välittäjiä, unien tulkitsijoita ja parantajia.

– Linjoilla on ruuhkaa, eli taustajoukkoihin haetaan koko ajan lisää ihmisiä.

Huhtalan mukaan televisio-ohjelman kautta apua ja tukea hakevat samanlaiset henkilöt kuin hänen vastaanotoltaan muutenkin.

– Televisioon soittavilla on samanlaisia ongelmia kuin muillakin; työ, terveys ja rakkaus. Ja sitten on ihmisiä, jotka ovat viittä vaille eläkkeellä ja he miettivät, mitä eläkkeellä ollessaan tekevät.

Pääsääntöisesti henkilökohtaisilla tapaamisilla tarot-tulkintoja tekevä Huhtala on ollut alalla jo liki 30 vuotta. Huhtalan mukaan yksi henkilökohtaisilla vastaanottoajoilla käyvä ryhmä kuitenkin televisioon soittajista puuttuu.

– Erikoisissa ammateissa työskentelevät miehet; rauhanturvaajat, lentokapteenit ja merimiehet, jotka ovat pitkiä aikoja pois kotoa. Heitä huolestuttaa usein se, miten perhe pärjää.

Huhtalan mukaan henkimaailman asiat ovat jatkuvasti kiinnostusta kasvattava ala.

– Kaikki tämäntyyppinen on nousussa.

Alan suosio saa mukaan myös toimijoita, jotka saavat Huhtalan itsensäkin kavahtamaan. Huhtala ei esimerkiksi suosittele soittamaan mihin tahansa ennustajaeukon puhelinnumeroon, sillä vastaajana voi olla paperilta vastauksia lukeva, peitenimellä toimiva tusinairmeli.

– Oma suosioni perustuu siihen, että olen aina läsnä. Suosittelen soittoa 0700-numeroon vain siinä tapauksessa, että tietää kenelle soittaa.

Tarot-tulkinta

Tarot-tulkinnassa käytetään apuvälineenä 78 kortin pakkaa. Tarot-korttien symboliikka on aikojen kuluessa muodostanut kirjaston osoittamaan tiettyjä mahdollisuuksia, potentiaaleja. Tulkintatilanteessa tulkitsijan ei tarvitse tietää asiakkaan elämästä mitään. Tarot-tulkinta ei ole tarkka ennustus, sillä tulkitsija ainoastaan kertoo asiakkaalle korttien kertomat eri valintojen mahdollisuudet.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat