Paikalliset

Yrityspalvelukeskus Potkuri muuttaa ICT-taloon

Yrityspalvelupiste Potkuri muuttaa Linnankadulta Joukahaisenkadulle. Potkuri aloittaa ICT-City-talossa keskiviikkona 24.6.

ICT-City:stä muodostuu monipuolinen Turun seudun yrityspalveluiden keskittymä, kun taloon muuttavat tämän vuoden loppuun mennessä myös Turun Seudun Kehittämiskeskuksen muut toiminnot, Turku Science Park Oy ja korkeakoulujen t&k-toimintoja, esimerkiksi Turun yliopiston Brahea-keskus ja Turun ammattikorkeakoulun Palveluliiketoimintayksikkö sijoittuvat samaan kiinteistöön.

Päämääränä on, että yrittäjä saa kaikki palvelut helposti ja vaivattomasti samalta alueelta.

– Potkuri palvelee jatkossa myös jo toimivia yrityksiä. Siitä tulee portti yrityspalveluiden piiriin. Jos apua ei järjesty sieltä, ohjataan asiakas edelleen häntä parhaiten auttavalle asiantuntijalle, kertoo Turun Seudun Kehittämiskeskuksen johtaja Niko Kyynäräinen.

Läheisessä ElectroCity-kiinteistössä on parhaillaan käynnissä saneeraus, jonka yhteydessä syksyn kuluessa taloon valmistuu tilat uudelle Spark-Up-yhteisölle.

– SparkUp on yhteistyömalli, jossa Turku Science Park Oy:n alkavan yrityksen palvelut, opiskelijavetoinen Boost Turku ry ja Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu Oy:n luovien alojen hautomo Creve tuottavat yhteistyössä palveluja ja toimintaa, joka kiihdyttää uusien, innovatiivisten yritysten syntymistä, kasvua ja kansainväistymistä, Kyynäräinen kertoo.

ICT-Cityyn ja ElektroCityyn keskitettävien yrityspalvelutoimintojen lisäksi Turku Science Parkin alueella toimivat myös verotoimisto ja Turun Koneteknologiakeskus Oy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat