Paikalliset

Chocochili-bloggaaja avasi vegekaupan Turussa

Turkulainen kasvisruokien erikoismyymälä Vegekauppa avaa uudistuneen myymälän perjantaina 17.7. kello 11 Forumissa. Vegekaupan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Kaupan valikoimiin kuuluu muun muassa erilaisia kasvimaitoja, leikkeleitä, nakkeja, juustoja, eväspatukoita, makeisia, proteiinilisiä, vitamiineja sekä gluteenittomia tuotteita.

Turun uuden Vegekaupan kauppiaana toimii Suomen suosituimmasta vegaaniruokaan keskittyvästä Chocochili-blogista tuttu Elina Innanen. Innanen on myös kirjoittanut keittokirjat Viiden tähden vegaani ja Vegaanin keittiössä - parempaa arkiruokaa kasviksista.

Pienimuotoisesta vegaanisten elintarvikkeiden vähittäis- ja tukkumyynnistä vuonna 2010 aloittanut Vegetukku on laajentanut Vegekauppa-myymälätoimintaansa jo kolmeen kaupunkiin: Turkuun, Lappeenrantaan ja Helsinkiin. Yrityksen keskeisiä arvoja ovat tuotteiden ekologisuus, edullisuus ja vegaanius. Lisäksi Vegetukku toimii aktiivisesti ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Edit: lisätty kaupan sijainti juttuun kello 9.48.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat