Paikalliset

Deittisirkus järjestää sinkuille tapaamisia

ILMIÖ Turussa on yli 50 000 sinkkua, joista osa haaveilee löytävänsä sen Oikean.

Deittikuningatar Anna Uusiheimala lupaa, että taphatumissa on positiivinen henki.

Turku on Suomen sinkkuvaltaisin kaupunki. Yksinasuvia on noin 50 000. Tästä määrästä noin 43 prosenttia on miehiä ja 57 prosenttia naisia. Lisäksi Turussa on yhden vanhemman perheitä yli 6 200.

– Enemmistö eli 5424 näistä yhden vanhemman perheistä on sellaisia, joissa äiti asuu yksin lasten kanssa ja 804, joissa isä asuu lasten kanssa. Sinkkujen absoluuttinen tilastointi esimerkiksi asumiseen nähden on mahdotonta, mutta sen avulla pystytään määrittämään kuitenkin alueellinen arvio, Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta toteaa.

Deittisirkus on järjestänyt originaalia speed datingiä Helsingissä ja Tampereella jo vuodesta 2013. Nyt tapahtumia aletaan järjestää myös Turussa.

– Speed dating sopii ihmisille, jotka haluavat tavata uusi ihmisiä livenä fiksusti ja rennosti, Uusiheimala sanoo.

Originaali speed dating alkaa Turussa perjantaina 20.5., paikkana on Bar Edison.

– Tapahtumaan on ennakkovarausmahdollisuus Deittisirkuksen verkkosivuilta.

Deittisirkus jakaa esimerkiksi Helsingissä ihmiset ennakkotietojen perusteella kahteen eri ryhmään ja ikä on määrittelevä tekijä. Osa ilmoittautuneista jättää myös lisätietokenttään toiveen, jota pyritään noudattamaan mahdollisuuksien mukaan. Tyypillisesti deittaajien ikä sijoittuu akselille 24 – 48 vuotta. Deittisirkus järjestää Helsingissä ja Tampereella speed datingiä joka toinen kuukausi ja varsinkin naisten paikat loppuunmyydään aina nopeasti.

– On todella mielenkiintoista tavata deittaajat myös järjestäjän roolissa livenä, sillä vaikka tiedän henkilöiden iät ja ammatit, niin usein ne eivät vastaa stereotyyppistä mielikuvaa.

– Tapahtumissa on aina todella positiivinen henki, sillä paikalle tulee ihmisiä avoimin mielin tapaamaan uusi ihmisiä. Energiataso nousee nopeasti kattoon pienen alkujännityksen lauettua, Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta kertoo.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat