Paikalliset

The Shift palaa Turun linnaan – tavoitteena tuplata kävijämäärä

The Shift houkutteli viime vuonna helteiseen Linnanpuistoon runsaasti bisnestoimijoita.

Tomi Kangasniemi

Suomen ensimmäinen businessfestivaali The Shift järjestettiin Turun linnassa viime keväänä. Yli tuhat kävijää houkutellut kasvutapahtuma järjestetään ensi vuonna uudelleen – nyt tavoitteena on tuplata niin kävijöiden, yritysten kuin sijoittajienkin määrä. Turun linnaan ja sen lähiympäristöön odotetaan yli 2000 vierasta.

Vuoden 2017 tapahtumatuottajaksi on valittu Alexander Törnroth, luovaksi johtajaksi Heidi Vainio-Pekka, myyntipäälliköksi Sini Toivonen sekä markkinointi- ja viestintäpäälliköksi Mari Männistö.

– Tavoitteena on järjestää Suomeen entistä vaikuttavampi yritystapahtuma. Tällä panostuksella tähtäämme vahvaan kasvuun. Samalla Shift tukee alueellista elinkeinoelämää luoden firmoille uudenlaisen kansainvälisen alustan, josta ponnistaa maailmalle, summaa Shift ry:n hallituksen puheenjohtaja Joonas Suominen.

The Shift syntyi tarpeesta tehdä asiat toisin. Perinteisiä business- ja verkostoitumistapahtumia järjestetään Suomessa nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. The Shift haluaa olla paitsi kansainvälinen myös kaikkein osallistavin businesstapahtuma.

– Uskomme, että ihminen saa passiivisen kuuntelemisen sijaan enemmän irti tapahtumasta tekemällä ja osallistumalla itse ohjelmaan. Shiftissä jokainen kävijä on erittäin merkityksellinen tapahtuman onnistumisen kannalta, AlexanderTörnroth kiteyttää.

The Shift 2017 järjestetään 31.5.–1.6.2017 Turun Linnassa. Tapahtumana takana on voittoa tavoittelematon yhdistys Shift ry.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat